1000 Base-X Ethernet přes kabel Cat 5

M

melexia

Guest
Ahoj všem, že někdo používá konektor RJ-45 konektor a kabel Cat 5 pro 1000 Base-x komunikace Ethernet? to je jako kabel Cat 5 nebude pracovat na 1.25 GB / s? jestli někdo zažil tyto scénáře prosím odpovězte ........ díky

Opravdu si mysli CAT-5 nebo novější Cat-5e? Nejsem si jistý, jestli můžete dokonce koupit obyčejný Cat-5 nyní. (Irelevantní další připomínky smazání - sorry)

Využili CAT-5 pro gigabitovou a že pracoval dobře. Nemusíte mít žádné "Bude to fungovat [tm]" ujištění od výrobce však od té doby je to jen dimenzované na 100 MBit. Ale v roce 2012, proč by se chcete použít CAT-5? Kdysi se, že kočka-5 bylo levnější než cat-5e, ale v těchto dnech kočka-5e je tak časté ...

Chcete si vytvořit vlastní 1000BASE-X spec., Se liší od definice IEEE 1000BASE-CX? Ta je určena impedancí 150 ohmů diferenciální a 25 m dosah. Pokud chcete, aby se 100 ohm spojení s jakýmkoliv kabelem kategorie 5/6/7, je to hlavně otázka zamýšlené délky. Žádný z těchto typů kabelů definoval chování na 1250 Mbps, ale bude to jistě fungovat přes krátké vzdálenosti.

díky za odpověď mrflibble jeho Cat5e jediný, moje chyba ........ cat5e pracuje pro Gbit, všude je uvedeno, že se používá pro 1000 Base-T Ethernet, ale můj zmatek byl v roce 1000 Base-T Přenos dat se děje na 1000 Mbit za sekundu a aplikace, kde chci použít je 1000 základ- x, který bude fungovat v 1.25 Gbits za sekundu. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 05:16 ---------- Předchozí příspěvek byl v 05:15 ---------- [/size] [/color] díky MKO u sdíleli užitečné informace

Myslím, 1000BASE-X je alternativou k SGMII. Vysoké rychlosti sériové linky vložit píchat a nízké sazby řídicí informace pomocí 8B/10B kódování. 8B/10B vybere 256 1024 možných 10b hodnot a používá je pro přenos informací 8b. Toto zajistit, aby všechny 10b kódových slov alespoň jeden bit. Kromě toho, skutečné aplikace také umožňuje na obrácenou verzi kódové slovo. To vede k systému, kde může stejný počet 1 a 0, i když bude přenášena data nemění. Tam je 512 zbylých kódových slov, a některé z nich jsou pak použity pro řídící znaky (sériové synchronizace tokenu například). Rychlost přenosu dat je stále 1Gbps minus každý protokol režijní. některá zařízení budou podporovat 1000BASE-X na 2.5Gbps odst. 3,125 Gb před 8B/10B). To je umožnit Ethernet propojení čipů, kde 1000BASE-X přepínač by bylo užitečné.

@ Obměňovat Ano 1000 Base-X je alternativou k SGMII. Při srovnávání 1000 Base-T a 1000 Base-X jsem dospěl k závěru, že v roce 1000 Base-T skutečná přenosová rychlost je 1000 Mb za sekundu a v roce 1000 základ-x skutečná přenosová rychlost je 1250 Mb za sekundu (ubytovat 10 bit informace). Ale pak to bude znamenat Nemohu se připojit 1000 Base-x Ethernet port přímo do portu počítače i pro testování, budu muset mít vypínač, který se bude převádět 1000 Base-X 1000 Base-T tak, že počítač bude rozumět. Budu špatným směrem? Odpovězte, prosím, co si navrhnout díky

Nejsem si vědom 1000BASE-X měděných rozhraní médií používaných v maloobchodní produkt. -X bylo prováděny především jako-LX vlákno rozhraní. 1Gb Ethernet je synonymem pro 1000BASE-X se současnými počítačovými produkty. Realizuje 4x250 Mbps na 125 mbd symbolem rychlosti. Pochybuji, že tam bude vyhrazený 1000BASE-X 1000BASE-T převaděč. Budete spíše připojit dva Phys back-to-back přes GMII. PS: Stejně jako v tomto článku ftp://ftp.t10.org/t11/document.05/05-336v0.pdf PPS: Je to typ výše, chtěl jsem 1Gb Ethernet je synonymem pro 1000BASE - [COLOR = "# FF0000"] T [/COLOR]

1000Base-X je určitě nepoužívá rozhraní, mědi médií obecně. -X je dále definován jako-LX a-SX v závislosti na vlastnostech použitých vláken. I dont myslím, 1Gb Ethernet je synonymem pro 1000Base-X, protože nemáte vlákno / SFP port k počítači. Jsem hledal na internetu jsou 1000Base LX / SX 1000 Base-T převodníky jsou k dispozici na trhu. Papír, který se odkazoval se říká, že můžete připojit 1000 Base-X a 1000 Base-T přes rozhraní GMII. Tato věta říká, že u potřebovat převodník pro stejné. díky za papír.

Máte pravdu, jsem vlastně znamenalo, že všechny novější implementace 1Gbit mědi jsou 1000BASE-T.
se můžete připojit 1000 Base-X a 1000 Base-T přes rozhraní GMII. Tato věta říká, že u potřebovat převodník za stejné.
Ve skutečnosti obě strany potřebovat konvertor, který je reprezentován příslušným PHY. Pružná vyrovnávací paměti může být vyžadován pro back-to-back připojení navíc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back