120 MHz filtr design - pomoc prosím

D

davicente

Guest
Navrhl jsem a simulovaný 120 MHz (BW3db = 21 MHz) s pásmovým filtrem a ciolcraft temex s-parametry obrázků, ale když jsem udělal desku, odezva filtru byl docela odlišný od toho, který jsem získal při simulaci s mikrovlnnou úřadu . Už jsem udělal špatný simulaci? Měl bych se spoléhají na S-parametrů z coilcraft a temex? Díky předem. Arevalo

Na těchto kmitočtech navíc kapacitní PC podložek a stopy, stejně jako stopy indukčnost stanou významnými. Pokud to není na PC palubě jsou stále podobné parasitics. Zkuste simulaci opět buď s odhady těchto parazitních hodnot, nebo ještě lépe zahrnují základní desku rozložení ve své simulaci.

Davicente, Pokuste se zařadit do simulace tolerancí prvků. Filtr je relativní úzkopásmové a pravděpodobně citlivé na tolerance. Nevím, jak se vaše filtry vypadá, ale ve vašem případě, je lepší použít filtr s rezonátory místo toho, aby kanonické formy jedné - můžete navrhnout takovou fiter se stejnými indukčními cívkami. Podívejte se na N / u / H / E / R / T / Z webové stránky. Zde můžete najít F_I_L_T_E_R řešení 9.0 demo, schopný navrhování filtrů se stejnými rezonátory. Hodně štěstí, STO

se filtr skládat pouze z RLC nebo i to účinné?

Ahoj Stojanov Nemůžu najít položku ve filtračních řešení navrhnout BPF se stejnými rezonátory. Jak mohu použít tuto funkci? S pozdravem

Myslím, že 120MHz filtr je snadné navrhnout s komponenty LC. Před navrhnout to, co potřebujete, které určují typ a série filtru. při zpracování ladění, měli byste dokončit všechny bloku krok za krokem.

chci Design bandpassfilter na pcb FR4 1,6 mm rozsah thickness.The mezi 70Hz a 200Hz na frekvenci 30kHz.Cutoff a 10kHz. Pls poradit, jaký typ kondenzátoru mají být použity, jak jsou uvedeny níže: 1. 220nF 2. 100nF 3. 470uF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back