12V na 220V schéma zapojení střídače

toto schéma umožňuje až 12 V DC měnič pro 220VAC, ale 500w to práce pro vás ????????? také schéma ve formátu Orcad je zahrnut v případě potřeby.

Jsem Alexander Hledám 12V 220V měniče 1kW, 2kW, 5kW moc pls schéma pomůže mi forword diagramů na lexybaba03@yahoo.com . Postavil jsem jeden z 800VA, ale bez části PWM. pls help s mým výše uvedený požadavek, a také to, že v obvodu PWM Děkujeme Alexander

toto schéma umožňuje až 12 V DC měnič pro 220VAC, ale 500w to práce pro vás ????????? ::::

Kapacita stejném obvodu může být zvýšena použitím 2N3773 místo 2N3055, která má téměř 3 krát více výkonem než 3055 a proportinately transformor třeba znovu rány podle požadovaného výkonu. Ale jako praktický pohled, projektování invertor pro více než říci, 750/800 W, s 12 voltů, není přímočará přístup, protože baterie je vyčerpávající, aby jeho maximální hranici, kdy je měnič použit v plné síle. 24volt design je vždy vítán, když měnič výkon větší než 758/800 W. Hodně štěstí.

Hai nicobotha12345 Viz přílohy dané "wlhsaso" .. Goodluck

toto schéma umožňuje střídavé 12 V DC s 220VAC 500w, ale chci být 220V AC s proměnnou frekvencí od 50 Hz až 100 Hz

Obvodu (Jen jsem schopen otevřít 500W rar soubor a BMP uvnitř) je poměrně jednoduchý, ale může pracovat pro offline použití. Mám starý 50W / 16V solární panel, který bych rád, aby "online". Vím, že to není příliš efektivní transformaci 12V na 240V, ale panel je k ničemu, a 0% účinnost, pokud je nevyužitý. Jsem elektroinženýr, ale nemají čas vymýšlet znovu. Chtěl bych se připojit solární panel přímo do elektrické zásuvky pomocí "černé skříňky" Dívám se tady. To také znamená, že musí být mikroprocesor, který zpracovává zapnutí a vypnutí "nabíjení" veřejnosti hlavních a pružný krok do obvodu, který také synchronizovat s hlavní frekvence (50 - 100 Hz). Docela se mi nelíbí, diskutovat, proč nemám rád používat vyrovnávací Baterie a tak dále ... Pokud někdo rád zahájení projektu a je možné vzít "větší" část: Prosím, pošlete mi PM. Díky, Frank

Prosím pošlete mi PCB obvod měnič 12VDC na 220VAC a detail komponent ... Prosím! [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 44 minutách: [/color] [/size] Prosím, dejte mi obvodu DPS měniče 12V na 220VAC s podrobnými součástí 500W a 1kW [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 5 hodin 13 minut: [/color] [/size] Je snadné změnit střídavý proud k DC, ale proč je tak těžké se změnit stejnosměrného proudu na střídavý ?????

Dobrý den, Má někdo konstruovány a měří to, co je účinnost měniče? Díky, rad20

Jaké je hodnocení transformátoru proudu IE? Napětí je dáno, ale curretn není uveden.

Může někdo dát představu o ovládání Push-Pull řidič fázi pomocí PWM pulzů generovaných mikroprocesoru a reguluje výstupní napětí se zpětnou vazbou (snížení špičkové napětí z transformátoru jako zpětná vazba pro regulátor přes ADC) pro udržení výstupního napětí @ 230 bez ohledu na napětí baterie a zatížení stavu.

Děkuji za schéma! Ale ukážu schématický Chage pro baterii 12V. Můžete poslal do fóra?

někdo mi může poskytnout schéma 12V na 220V inverftr okruhu 500 wattů?

Je možné použít PCB do výstupů z tranzistorů Q3, Q4 a poté zbytek jsou připojeny 5gauge drátem?? může přenést PCB proud při těchto vysokých hodnot?? Pokud ano lze u plz řekni mi, na šířku měděného drátu bych měl použít pro návrh PCB?

Toto schéma obsahuje měnič na 12 V DC na 220VAC, ale 500w to práce pro vás ????????? :: :?:
Já chci, aby se 24-220 500w inverter.can mi pomoci

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán na 20:44 ---------- Předchozí příspěvek byl v 20:31 ----------</span></span>
Toto schéma poskytuje měnič na 12 V DC na 220VAC, ale 500w to práce pro vás ????????? také schéma ve formátu Orcad je zahrnut v případě potřeby.
Já chci, aby se měnič pro 12 V DC s 220VAC 500w Také je potřeba schéma.

@ Atif855 a všichni: Bezpečnost na prvním místě: [COLOR = "# FF0000"] Jedna poznámka za proud o nízkém napětí systému a apropriate design baterie banky !!!![/COLOR] pro olověné Vždy používejte baterie výrobce informace o nabíjení a vybíjení. Deklarovaná kapacita baterie je založena na / nebo 10h / 20h výdrže! Typ baterie: Starter a hluboký cyklus chemie Tech: Gell, Gell / sklo, mokrá, ... (Gell-sklo může být až 200Ah, ale cena: oops:) velmi důležitá věc pro olověné akumulátory: DONT NECHTE TOTO BATERIE prázdné, aby se ostatní!! Nabíjet ihned, jakmile je to možné!! Zvažte použití desulfatisators!! Změřte vnitřní odpor jednotlivých baterií a sledovat křivku tohoto. Proveďte paralelní zapojení baterií pouze v případě nutnosti. a Let AMPER Síla s tebou ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back