16-bit provádět vybrat výbavu ..

A

azsh

Guest
někdo o tom ví? snažíme se kód ve VHDL, ale jsme stále na začátku se z ní poučit. nikdo neví, jak se budeme urychlit proces učení? nebo listy o tom? tnx předem ...:)

Dobrý den, můžete najít informace v knize Počítačová aritmetika, B. Parhami. Kniha vám pomůže hodně. S pozdravem, Mehdi

tnx Mehdi, já jsem se snažil hledat tu knihu .. Hmm, každý, kdo je to? tnx, azsh

Alaikom mi Salam, tnx za pomoci Mehdi ,..:) těší interakci s vámi ... tnx .. azsh [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 hod. 42 min: [/color] [/size] Mehdi, když jsem se snažil extrahování souborů najednou vyžaduje part3 v ZIP souboru. Možná jste zapomněli nahrání souboru .. azsh

Vážení Azsh, můžete si stáhnout a rozbalit soubory, bez problémů, prosím, zkuste ještě jednou a dej mi vědět výsledek. Můžete mne kontaktovat m.semsar na yahoo.com, poslat knihu přímo poštou. jde, Mehdi

Kniha diskutovali o jeho funtion .. každý, kdo ví, jak to v kódu VHDL? Jsem stále učení, jak se kód pomocí VHDL, ale můj časový rámec se krátí, prosím, pomozte ..: D upřímně, azsh

Do někdo, jak navrhovat 16-bit provádět vybrat výbavu a simulovat na v koření: cry:

Nebudu moci projít knihu, protože časové omezení. Prosím, můžete mi poskytnout kód, který bude použit v SPICE simulátoru nebo krok za krokem proces návrhu a simulaci (na koření) na 16-bit provádět vybrat výbavu? Děkuji předem:. Cry:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back