2,4 GHz vysílač anténa

A

aot

Guest
Mám malé, levné (koupil z eBay), 2,4 GHz vysílač, který jsem s malou pomocí CCTV kamery přenášet zpět záběry z quadrocopter. Příjem není fantastické, je to jen stojí kolem 5 liber, takže to není velký problém, ale než jsem koupit něco jiného, co může být i vidět, co se dá dělat. Anténa je používá, je krátký monopole kus drátu trčely z obvodové desky. Lze ji nahradit například připojit některé přemluvit k tomu a má SMA konektor na konci k připojení na standardní 2,4 GHz antény, nebo je pravděpodobné, že některé odpovídající síti / jiné naladění / elektricky nastavit anténu tak, aby výstup Není 50ohms? Všechny komponenty jsou tak malé, že je těžké říct! Myslel jsem, že to asi nebude možné, ale narazil jsem na toto: Bezdrátový modul UART sériová data XBee tvaru Arduino | eBay UK [/url] Ano, je to na nižší frekvenci (868MHz), ale určitě princip je stejný? Všimnete si na obrázku, že buď malá drátová anténa je připojena, nebo SMA konektor, a pravděpodobně to je snadno zaměnitelné. Díky, Aaron Když přemýšlím o tom, že WiFi antény Zdá se, že všichni používají

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back