20 dB VHF zesilovač

M

mr_byte31

Guest
hi every body
Měl jsem z tohoto okruhu, a ono pracoval citlivý
http://www.electronicsforu.com/EFYLinux/circuit/aug2005/CI-01_Aug05.pdf
Zjistil jsem, že to dělá obvod 20 dB zisk
http://www.electronics-lab.com/projects/rf/009/index.html
chci se připojit FM poslední fázi se tento okruh
whats ur nápad?
Druhá otázka y pracují s napájecím napětím získat získat ne?
3-o / p mého FM je 20v píky Obávám se, že způsobí nasycení, takže to bude narušena Mám pravdu??

To je velmi nízká výstupní obvod.
It won't work for ur účel.
Nezkoušejte jak u myslet.Lepší jít na plný snažil a testován obvod k dispozici na netu.Jen u google & najde mnoho.V odpovídající RF / návrat ztráta je velmi důležité.

thank u for ur reply
Co to znamená u nízkým o / p obvodu (to je zisk 20 dB)??
a proč by to fungovat ??????!!!!!!

Zesilovač může mít vysoký zisk, ale nízký výkon.To bude určena 1dB komprese bod zesilovače.Použijete-li zesilovač s-10dBm komprese místo a zisk 20 dB bude k ničemu se vstupem 0dBm/1mW například jako zesilovač nemůže poskytnout více energie, než-10dBm.

Zisk 20 dB zesilovač se zmiňujete, je v podstatě pre-zesilovač s maximálním výkonem, aby mohl dát je asi 0.001W.Je určen pro vstup do přijímače, nikoliv výkon vysílače.
Za předpokladu, že se měří 20V je přes 50 ohmů pak váš vysílač, je už dává o výkonu 1 W.Přidáte-li zisk 20dB zesilovač po tomto, bude muset dát 100Watts.
Zesilovače výkonu není jen o zisk, je také o řadu dalších požadavků, výkon je jen jedna z nich.

aby bylo jednoduché:
Každý tranzistor má max. výstupní úroveň.Tranzistor používané v ur předzesilovač r velmi nízký výkon zařízení.Z tohoto důvodu u get nízký výkon.
Chcete-li získat více energie musí být u vysoce výkonná zařízení.Li ur navrhování jakékoliv zesilovač, pochopit síly požadované zesilovač.Li ur zesilovač je 60% účinné, pak se dostat 100w u moci si vyžádá zhruba 165w napájení.
Myslím, že u třeba vědět o wattů.
Hv jsem se snažil vysvětlit, u jednoduchým způsobem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back