24 V, 10 Amper napájení

J

jit_singh_tara

Guest
Ahoj přátelé, chtěl bych vědět, že to, co jsou požadavky na výrobu 24 V, napájecí zdroj, odstoupit transformátor, usměrňovač, já jsem s použitím kbpc 3510 (Most), chci vědět, že kondenzátory mají být použity, co hodnotu, může u naznačují mi něco, mám zatížení kolem 10 amper (DC motor - 24 V)

Ahoj, mám zkontrolovat usměrňovač, který používáte, proč jste zvolili KBPC 3510, ale proč ne pomocí KBCP 2502 (25A 200V)? Capasitor můžete použít jakýkoli electrolitic capasitor.I obvykle používají microfarad 2200 po výstupu z usměrňovače a pokračovat s 470 microfarad. Jakákoliv hodnota, kterou lze použít pro capasitor, je snížit zvlnění, které vyjdou z usměrňovače. Ale já recomment použít voltageof capasitor je vyšší než 25V, jak zajistit pro svůj výstup 10A.

Můžete použít velmi jednoduché rovnice pro výpočet kondenzátory, tj. IT = CV, kde I = proud, T = časové období, C = V = kondenzátory a zvlnění napětí. (Nebo frekvence = 1 / T, pokud používáte usměrňovač a ur vstupní frekvence je 50 Hz, pak po mostě je to 100Hz). Napájení máte v úmyslu použít, je lineární a výkon je 240W cca Pokud chcete používat regulátor pak budete potřebovat velký chladič, pak navrhuji, spínaný zdroj. S pozdravem

Vripple = IDC / FC zvlnění je ur volba i = 10a f = 100 c =?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back