2500Euro pro impulsní transformátor VAC

U

umery2k75

Guest
Potřebuji poradit.Musím 16 ~ 25 impulsů Transformátor VAC T60403-D4721-X003.Níže je připojen datový list.Já jsem se ptát na agenty VAC po celém světě.Po měsíci.Dostal jsem odpověď, řekli.Budou dělat transakce na minimálně 2500 Euro, to znamená, že budu muset objednat minimálně 1200 kusů to s lhůtou 1 měsíc.
Co mám dělat teď?Potřebuji 16 z nich jen jsem hledal dodavatele, kdekoli na světě, na více než 1 měsíc pro tento transformátor VAC, ale nemohu najít anywhere.Some tvrdí, že obsahují to, ale po týdnu jsem si, že odpověď nemají ještě.
Co mám dělat teď.2500Euro je dobrý množství peněz, když je strávil v wastage.I, že bych měl vidět, jestli někdo nemá žádné alternativní část pro it.What vás radu?

Vypadá to, že VAC není zvlášť zájem prodávat malá množství těchto přístrojů.To je jejich rozhodnutí, samozřejmě.Vidím, že je to také katalog část na buerklin.com, tradiční německý katalog distributor.Zjistíte, že zadáním D4721-X003 na https: / / www.buerklin.com/default.asp?l=e .Nevím, jestli je to v parku, ale mají tyto části od desetiletí.Já také nevím, jestli mají zájem, aby loď zámoří, ale oni mají alespoň ne obrovské, aby minimální množství.

Díky moc za odkaz.Mám poslat e-mail, umožňuje vidět to, co říkají o něm.Nebyl jsem očekával, že VAC by dohoda o minimálním množství 1200 kusů.Řekl jsem jim, co budu dělat se zbývajícími pulsu transformátoru.Myslím, že bude muset běžet celý výrobní závod pro mě, to je důvod, proč dali obrovské quantity.I myslím VAC je německá společnost, protože datasheet je také v německém jazyce.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back