3-Phase-Earth Neutrální měření

S

smitchell

Guest
Nazdar,

Potřebuji pro měření napětí a proudů z 5 drátu 'Y' připojeni 3 fáze systému.Profesionální energie metrů se ukázalo být příliš drahé, takže jsem přemýšlel o právě pomocí stepdown transformátory, opravuje signál, pak krmení je na ADC.

Můj problém je, jak se mohu měřit napětí mezi zemí a neutrální, když jsem již používají neutrální jako můj ADC pozemních referenčních měření pro ostatní?

To
bych opravdu ocení jakoukoli myšlenku to, nebo obecné poradenství v oblasti měření 3-fázové napájení pomocí ADC to.

Díky moc,

Sam

Měřicí neutrální-na-zemi napětí není problem.The Problém je, že budete používat usměrňovač, jehož rektifikace křivky není vůbec lineární,
tj. budete mít určitou chybu (pokud používáte podívat nahoru-tabulka, samozřejmě).

Jak bych měl jít o měření zem-neutrální napětí?jak to mám nastavit, transformátory, a to, co budou zapracovány do ADC?

Non-linearity z usměrňovač by nemělo být příliš mnoho na nějaký problém, protože napětí jsem měření nebude měnit, že mnoho.Také před napětí jsou zobrazovány na dálku, softwarové úpravy mohou být protiváhou non-linearity.No, to je moje dodgee plán stejně ...

Bude to fungovat?

Já jsem stále bezradný o aktuální obvodu configuaration měření všech těchto napětí se stejnou půdu ADC odkaz na jednom čipu.a skutečně je to AVR micro s 8 kanály ADC.

Díky odvalů,

Sam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back