3. ročník projektu Pomoc - Nabíjení pomocí řady rezonance Konv

A

ajewl

Guest
Dobrý den,

Im zde nový, takže se omlouvám, pokud im im vysílání ve špatné sekci, nebo tak něco, ale zdálo se mi správné.

Im hledání informací o 3. ročníku projektu pro elektrická a elektronická stupně, a mě napadlo, jestli tady někdo mohl přímo mě na nějaké důležité informace nebo nabídka určité vodítko přímo li to možné.

Můj název projektu je "Pulse Nabíjení olověných akumulátorů s použitím řady rezonance Converter"

A popis je "olověných baterií může být impuls k tíži zlepšení Doba nabíjení. Počtu
obvodu topologie byly prošetřeny a pro tento účel.Cílem tohoto projektu je
vyšetřovat použití velkých sériích rezonanční kmitočet měniče pro pulzní nabíjecí kabel
Kyselina baterie. "

Bylo mi řečeno, přečíst na rezonanční konvertor řady a olověné baterie nabíjecí techniky a že pro řadu resonance převodník "Power Electronics: měniče, aplikace a Design by Mohan, Undeland a Robbins" je dobrým výchozím bodem.A to pro nabíjení baterie režimy podívat do materiálů zveřejněných výrobci.

Byl jsem rovněž řekl, číst a výzkum h-most a transformátoru dodává h-most.

Vím, co h-most je a jak se používají pro ovládání motorů, ale im ne tak jistý, jak se týká transformátorů.Im snaží porozumět informacím v knize uvedeno o resonance měniče jak jsme se dosud na jejich pokrytí v uni.Takže žádné pokyny nebo pomoci by se nejlépe hodnocených.

Děkujeme

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back