3D vyzařovací diagram a zisk versus frekvenci plot

S

shahid78

Guest
ahoj

Před zahájením simulace v CST MWS bychom definovat různé monitory pro naše požadovaný quatities.
Například máme-li zájem o vyzařovací diagram na 1,8 GHz definujeme-li pole monitor na 1,8 GHz a po simulaci můžeme vidět požadovaný ratiation vzor

moje otázka je možné extrahovat 3D vyzařovací diagram na jiné frekvenci po dokončení simulace pomocí post zpracování šablon withour spuštění simulace znovuMoje druhá otázka je, jak se děj získat versus frekvenci plot pomocí CST MWS.
Pomoci by vysoce ocenil

jde o
Shahid

Ne, u mít až k definovat monitor na požadované frekvenci, než u běhu simulace.
pro ur druhé otázce
1) U může dostat získat přímo od vyzařovací diagram, pokud u vyberte možnost IEEEGain
2) U lze vybrat také templete (myslím, že farfied a vybrat zisk na požadovaný úhel)

hi snkhan

Díky za Vaši odpověď.
pokud jde o vyzařovací diagram Myslím si, že by bylo velmi časově náročné najít 3D vyzařovací diagram zvlášť pokud běží ok přizpůsobení systému.
takže musím běžet přizpůsobení oka systém znovu, pokud mám zájem o vyzařovací diagram na jiné frekvenci

pokud jde o vaše připomínky k zisku, mám zájem o křivku, která dává zisk proti frekvenci, takže vím, jak je zisk se mění s frekvencí.

zatímco vaše jsou vyprávění zisk na konkrétní frequecy, která je zobrazuje ve spodní části vyzařovací diagram

Nicméně velké díky za vaše komentáře

díky

někdo ví, jak pozemek získat a účinnost v závislosti na frekvenci v CST MWS pro anténu simulace

Nevím, jestli to pomůže, ale je praktické pozemek získat vs úhel vs frekvence v HFSS.Tím se vytváří 3D izometrický spiknutí.

Uznávám, že vaše otázka není o HFSS konkrétně.Můžete také dosáhnout podobného pozemku v MATLABu.Ve skutečnosti, můžete jít ještě jeden krok a spiknutí čtyři parametry, kdy jeden je barvy a další tři odpovídají i, j, a k os.Pokud si dobře vzpomínám příkaz plot3d a barva je jedním z dalších parametrů v seznamu argumentů, které kontrolují údaje o spiknutí.

Doufejme, že to není bloudit příliš daleko od záměru na vaši otázku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back