3fázové měniče z jednofázové napájení

A

andreafog

Guest
Ahoj všem! Mám otázku týkající zajímavý argument. Chtěl bych použít usměrňovací můstek (s kondenzátorem), opravit AC jednofázové napájení a pomocí DC BUS, které jsem získal k řízení motor s měničem. Je-li mé předpoklady správné výsledné napětí na motoru bude nižší než při použití DC BUS získané z 3-fázový usměrňovač. Jak se chování motoru? To bude mít snížení točivého momentu, snížení rychlosti nebo co jiného? Střídače, které bych chtěl realizovat, je založený na Freescale MC3PHAC. Díky předem. Ciao

Máme 2 config pro 3-fázový systém. jeden z nich vyrábějí 310VDC a další 540V. V prvním případě, nemáme žádné významné rozdíly. ve druhém, kdy srovnávat, máme nižší napětí v 1-fázový systém, (310 / 540 = 1 / √ 3 = 0,58), a musíme se o 50Hz/1.7 = max 29Hz pro normální jízdu vozidel. Je-li frekvence vyšší než 29Hz jít, produkoval turque snížil. S pozdravem Davood

Děkujeme, že jste Davood! Tady je to přesně to, co bych chtěl vědět! Před zahájením rozvoj tohoto projektu jsem mít jistotu, že jsem si uvědomit, že fyzicky. A tak se svou konfigurací (viz příloha), musím použít dodávky maximální frekvenci 29Hz mít plný točivý moment, ale v této frekvenci motor nelze spustit v plné rychlosti. K dosažení této rychlosti musím deflux statoru, dělá to vyvolává snížení té produkoval točivý moment. Mám pravdu? Ještě jednou vám děkuji

V této konfiguraci pro všechny frekvence pod 29Hz (u 220), můžete získat maximum točivého momentu. ale výkon (výkon na hřídeli motoru) proporatinal na [moment * otáčky]. V jiné slovo výkon proporatinal na frekvenci (při konstantním momentu). To znamená, že můžete získat maximálně 58% [29/50] Maximální výkon motoru. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 14 minutách: [/color] [/size] Důležitá poznámka: Používáte-li 3-fázový motor, který to je normální napětí 380V v zapojení do hvězdy, můžete ho použít motor s Delta konfiguraci 380V/1.7 = 220 na plný výkon.

[Quote = Davood Amerion] Důležitá poznámka:. Pokud používáte 3-fázový motor, který to je normální napětí 380V v zapojení do hvězdy, je možné ho použít motor v trojúhelníku 380V/1.7 = 220 na plný výkon [/quote] Ale V tomto případě je získat efektivní hodnotu 220 V na výstupu měniče musím použít řízený usměrňovač most? Zapomněl jsem skoro všechno na delta / hvězdy. Omlouváme se za vás tolik trápí: D!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back