4 x 4 klávesnice propojení s paralelní port, a to zobrazení na obrazovce počítače

I

imran00

Guest
Já jsem měl navrhnout a implementovat jednoduchý obvod, který bude skenovat 4-v-4 klávesnice a displeje stisknuté klávesy na obrazovce počítače. Odlovu celého projektu bylo, že toto mělo být provedeno pomocí standardního paralelního PC paralelní port tiskárny (DB-25), která byla spojena s 4-v-4 klávesnice. Můj problém je, že nevím, jak to udělat kódu v C + + za to! Jsem zmatená, protože nevím, jak udělat kód v C + + pro paralelní port tiskárny přečíst, co bylo stisknuto tlačítko na klávesnici, a po přečtení ... pro zobrazení na obrazovce počítače. SO LOST! HELP!

Pokladna na tomto webu: KLÁVESNICE PROPOJENÍ této části jsem se vysvětlit, o připojení klávesnice na paralelní port. Pojďme se podívat na klávesnici připojení. Normální klávesnice stojí kolem Rs.150. Klávesnice má problém keydebouncing a musíme jej odstranit v našem programu. [url = "http://booksbybibin.14.forumer.com/viewtopic.php?t=58"] Mé zkušenosti v paralelních PORT PROPOJENÍ [/url] Pokud se připojíte autora Yahoo skupina, bude vám dolů tuto knihu týkající se tohoto rozhraní zdarma. Zahrnuje projekt, na kterém pracujete v detailu. Hodně štěstí

jak se vaše dovednosti c programování? Napsal jsem, dávno tomu, že program napsat hodnoty, na paralelní port ... Nikdy se snažil číst, ale zdá se být velmi podobné. podívejte se na tento odkaz: [url = http://logix4u.net/Legacy_Ports/Parallel_Port.html] paralelní port [/url] a tady je můj starý kód 32bits (okna), OS: [syntax = c] # obsahovat # include const int LPT1 = 0x378; / / lpt1 adresu typedef krátké _stdcall (* PtrInput) (krátký EndPorta); _stdcall typedef void (* PtrOutput) (krátký EndPorta, krátké hodnota); PtrInput InPortB = NULL; PtrOutput OutPortB = NULL; HINSTANCE hLib = NULL; neplatné LoadDLL (); int main (int argc, char * args []) {LoadDLL (); / / funkce pro načtení dll OutPortB (LPT1, 0); / / funkce zapisovat hodnoty krátkodobé hodnoty = InPortB (LPT1) / / funkce pro čtení hodnot, bude proměnná 'hodnota' obdržet hodnotu return 0;} void LoadDLL () {hLib = LoadLibrary ("inpout32.dll"); if (hLib == NULL) {std :: soud

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back