>

W

wwfieee

Guest
je moudré přidat kondenzátorů na operační zesilovač negativní, pozitivní a výstupní svorky?Co by za následek, kdyby řekněme přidám hodnoty kolem 47uF na 200uF na tyto uzly?

V podstatě jsem jejich použití jako napětí, nárazníky a tyto uzávěry jsou obejít signál hluku z vlnící se zpět k mé vstupy a referenční uzly.

Přidání kondenzátor na operační zesilovač výstup vám téměř nic ..

Můžete použít R / C low-pass filtr na operační zesilovač se vstupy a pro dosažení nejlepších výsledků kondenzátor mezi operační zesilovač výstup a NEG-vstupu (<100nF).Ten funguje jako integrátor ..

Myslel jsem, čepice mohou zabránit kmitání v některých případech ...

takže uvedení kondenzátory nebude mít žádné negativní dopady DC moudrý?hluku frekvence se zabývám, je pravděpodobně kolem 160Mhz na 600MHz.I když se 600MHz hluk i pochybnost je z okruhu.Mám podezření, že byl vlastní od rozsahu a sondy.

Ve vaší první příspěvek jste se zmínil, kondenzátory, jako 47ľF a 200ľF.To dává dojem, že mluvíme o kHz frequecies ..
Ve vaší poslední příspěvek jste uvedl, že hluk spektra, které jsou předmětem 160MHz na 600MHz.

V této situaci se ujistěte, že zásobovací linky moc jsou oddělené s 100pF-1nF keramické stropy / / s 10ľF tantalu umístěn co nejblíže operační zesilovač je to možné, použijte 1NH-10nH cívky mezi /-Vcc a opampm nabídky kolíky.

Na operační zesilovač Non-invertující vstup můžete použít ≤ 1nF čepice a podobné čepice můžete připojit mezi operační zesilovač výstup a invertující vstup.
Také budete potřebovat nějaké stínění ..

No, hluk pochází z přepínání výstupu mé rady.vlnky cestování zpět do operace-zesilovač výstup, operace-zesilovače 'moci tak napájení.protože je to napětí buffer, vstupy opamps jsou také vlnila.Právě v tento vstup uzlu jsem pomocí jako odkaz na jiné části v mé rady.

Pokud tento uzel vlnky, bude to cestovat na mé další část rady.Vyzkoušel jsem celou řadu věcí, aby se zabránilo vysoké frekvenci hluku a zdá se, musím s tím žít.Nyní cílem je nechci, aby to vlnění v celé mé rady.operační zesilovač je velmi blízko k výstupu, tak pravděpodobně spojeny prostřednictvím zbloudilý čepice.Moje další ICS jsou však poměrně daleko od výstupu.

Proto se ptám, pokud její možné, aby oddělení čepice na vstupní uzly operační zesilovač.Moje deska má oddělení čepice celého dodavatelského uzly výkon v rozmezí 10uF, 4.7uF, 0.1uF, 0.01uF.

tak řečeno, operační zesilovač výstup vysokofrekvenčního šumu, který je nedá zabránit.vstup tohoto operační zesilovač je použit jako reference pro další část okruhu.Chci odfiltrovat hluk.

Zkusím čepice a induktor hodnot uvedených.

Vždy se můžete použít R / L / C pasivní low-pass filtr na výstupu opamps, ztratíte trochu z velmi nízké výstupní impedance, ale hluk by měly být odstraněny ..

Ahoj
Jen pomocí 0,1 UF keramický kondenzátor bude dost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back