>

L

lhlbluesky

Guest
pro open-loop a closed-loop operační zesilovač, jejich GBW je stejný.Je to tak?

pro výpočet GBW, můžeme použít vzorec:

GBW = GM, in/2pi * CL

Chci se zeptat, jaká je střední hodnota CL? pro pipeline ADC, existuje mnoho etap, pokud

Chci se dostat GBW první etapy je operační zesilovač, pak, jak vypočítat CL,
stage(Cs and Cf in series)

CL = (Cs CF) příští (druhé) stadiu kapacita komparátory proudu (první) etapa parazitní capapcitance odpovídající kapacitní proud (první)
fázi (Cs a CF v sérii)

je podle výše uvedeného vzorce v pořádku?

někdo říká, poslední termín ekvivalentní kapacita současných (první) fázi (Cs a

Viz v sérii), by neměla být zahrnuta, pak je v pořádku?pls dej mi jasné vysvětlení, díky všem za vaši odpověď.

Jak může openloop GBW a closedloop GBW být stejné?Jsou různé koeficientem β, která je zpětná vazba faktor.β = CF / (Cs CF Cin)

Vaše rovnice najít Cl má pravdu.Musíme všechny kondenzátory zatížení operační zesilovač, který zahrnuje také CMFB kondenzátory stejně.Přečtěte si také nejnovější knihu o pipeline ADC http://ieeexplore.ieee.org/stamp/stamp.jsp?arnumber=4787552&isnumber=4787550

Mají claculated CL, takže budete mít jistotu, co děláte.

Usman Hai napsal:

Jak může openloop GBW a closedloop GBW být stejné?
Jsou různé koeficientem β, která je zpětná vazba faktor.
β = CF / (Cs CF Cin)

.

Omlouváme se LvW, jsem mylně GBW za jednotku-gain frekvence.Byl jsem přezkoumání papír pár dní zpět a oni používali GBW za jednotku zisku tak, aby byl v mé mysli ... zisk-šířka pásma výrobek musí být vždy konstantní

Usman Hai napsal:

Omlouváme se LvW, jsem mylně GBW za jednotku-gain frekvence.
Byl jsem přezkoumání papír pár dní zpět a oni používali GBW za jednotku zisku tak, aby byl v mé mysli ... zisk-šířka pásma výrobek musí být vždy konstantní

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back