>

R

rakesh1234

Guest
Ahoj,
Může kterýkoli subjekt poskytnout podrobné informace o těchto,,
1.úroveň shifter,
2.retention fliflop
3.Isolation buňky,
4.Vždy na nárazníky.
5.moc vrata, zápatí, záhlaví.

Ahoj Vím, že základní infornmation o tomto tak prosím, dej mi víc detailů ............
pokud jakýkoli subjekt má dobrý dokument regading to prosím upload zde.-
S pozdravem,
Rakesh

Level řazení je speciální STD-buněk, které se používá pro změnu napětí swing signálu, když máme signál ve dvou napětí domény.Existují dva druhy level-shifter, řazení dolů a řazení nahoru:
Řazení-dolů slouží k posunu dolů napětí swing signálu z vysoce-napětí na nízké.
Řazení-up se používá k posunu dolů napětí swing signálu z low-napětí na vysoké.

Jak víte, STD-buňky mají zvláštní napětí ('napětí hovory domény'), která je definována jako provozní podmínky (PVT) této buňky.Napětí doména má zvláštní provozní podmínky, které kontrol buněk-delay a signál houpačka z buňky.

Dnešním všechny EDA nástroje embeded multi-napětí flow jako speciální tok pro low-design napájení.tj.: Magma, Synopsys, Cadence, ....Magma (www.magma-da.com) automatické zjistit všechny sítě, které potřebují level-řazení a automatické vkládání level-řazení do této sítě.

Mám některé užitečné dokumenty pro low-design napájení.Pokud se chcete dozvědět, prosím, kontaktujte mě:

Nguyen Phuc Vinh, vinh.camau (at) gmail.com,

izolace buněk r pro zcela vypnutí Konkrétně domény ....

retenční buňky jsou používány k nízkým výkonem vzorů.
Oni drží výstupní hodnoty, pak blok lze vypnout od napájení. Když někdy potřeba, hodnota se nahraje zpět od srážky flop.

Z těchto pojmů, digitální design je podobný jako analogové více a více

My pence na izolaci buněk:

Izolace buňky jsou buňky, které se používají k izolaci vypnutí blok od ostatních částí návrhu, které jsou vždy-na.

Jednoduchá izolace buněk může být "a" brána - kde jeden vstup do brány a bude výstup vypnutí bloku a další vstup lze vypnout umožní signál.V tomto případě vypnutí umožní signál bude aktivní nízká.Tam nutí výstup a branou do logiky 0.Tak když výstupy vypnutí logiky jsou izolovány pomocí isoloation buněk, při vypnutí umožní se aktivuje (v tomto případě aktivní nízká), pak všechny výstup "a" izolace buněk bude 0.

Izolace buněk:
Izolace buněk může být připojen na vstupní piny nebo výstupních pinů z bloku, který bude vypne.

Předpokládejme, že scénář, který na nejvyšší úrovni design má blok, blok B a bloku C. Také předpokládáme, že blok C sedí uvnitř bloku B.

Blok A - OFF, Block B - OFF a Blok C - ON

Výstupy z bloku musí být připojen k logické buňky izolaci a není nutné mít izolaci buněk na vstupních pinech.Izolace buněk pro blok bude umístěn na nejvyšší úrovni, a blíže k výstupní piny na bloku

Vstupních pinů na bloku C, musí mít vstupní izolace logiku, i když není nutné mít izolaci buněk na jeho výstupu.Opět pouze vstupní piny, které si signály z bloku B, musí mít izolaci buněk.Tato izolace buňky jsou umístěny uvnitř bloku C.

Doufám, že jsem se nepletli čtenáře.

Opět to není nutné, aby každý návrh, který vypne blok musí mít úroveň řazení.Úroveň řazení jsou použity pouze v případě, že působí na 2 různých napětí na bloky.

Vypněte bloků také nutné použít přepínač buněk.Tyto přepínače buňky mají řídící signál, který buď Zapnout nebo vypnout bloku.Tyto přepínače buňky mohou být umístěny na dodávky čisté energie, nebo k zemi síť.

Doufám, že to pomůže.

Děkuji klid,

Právě jsem na mizině nízká design (plný čip).Pokud chcete vědět, jak provádět multi-napětí design v nástroj EDA, prosím, kontaktujte mě!

Jsem velmi, prosím pomoc!

mohl někdo vysvětlit, jak používat scan řetězce a SRAM pro udržení

Podívejte se na nízký výkon design průvodce
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back