B
BlackOps
Guest
Dobrý den,
i hav XUPV2P palubě.JÁ am běh BSB stavitel z XPS.
Já jsem po manuálu, vytvářet MicroBlaze jádro.
V poslední fázi musím vybrat periferních zařízení, stiskněte na "Vytvořit" tlačítko..
podle manuálu, musí být i vidět další dialogové okno s volbou "Stáhnout design na prkno a test design".I dont vidět tuto možnost poté, co jsem stiskněte tlačítko vygenerovat.(Možná jeho, protože mám novější verzi EDK)
process begins to run...
ale tak jako tak, po tom všem jsem si vybrat z následujících menu v XPS Hardware-> Vytvořit
proces Bitstream
začíná běžet ...ale později jsem si této chyby:
Kód:Generování syntéza soubor projektu ...Běh XST syntéza ...
INFO: MDT - tyto případy jsou syntetizovány s XST.
Možnost MPD
IMP_NETLIST = TRUE znamená, že soubor NGC má být vyráběno za použití XST
syntéza.
IMP_NETLIST = FALSE (default) případech nejsou syntetizovány.
IPNAME: microblaze_0_wrapper např.: microblaze_0 -
E: \ PROJEKTY \ EDK \ test1 \ system.mhs řádek 35 - Běh XST syntézaCHYBA: MDT - Přerušení XST flow provedení ...
INFO: MDT - viz E: \ PROJEKTY \ EDK \ test1 \ syntéza \ microblaze_0_wrapper_xst.srp
PodrobnostiCHYBA: MDT - platgen nepodařilo s chybami!make: *** [realizace / system.bmm] Error 2Hotovo!
i hav XUPV2P palubě.JÁ am běh BSB stavitel z XPS.
Já jsem po manuálu, vytvářet MicroBlaze jádro.
V poslední fázi musím vybrat periferních zařízení, stiskněte na "Vytvořit" tlačítko..
podle manuálu, musí být i vidět další dialogové okno s volbou "Stáhnout design na prkno a test design".I dont vidět tuto možnost poté, co jsem stiskněte tlačítko vygenerovat.(Možná jeho, protože mám novější verzi EDK)
process begins to run...
ale tak jako tak, po tom všem jsem si vybrat z následujících menu v XPS Hardware-> Vytvořit
proces Bitstream
začíná běžet ...ale později jsem si této chyby:
Kód:Generování syntéza soubor projektu ...Běh XST syntéza ...
INFO: MDT - tyto případy jsou syntetizovány s XST.
Možnost MPD
IMP_NETLIST = TRUE znamená, že soubor NGC má být vyráběno za použití XST
syntéza.
IMP_NETLIST = FALSE (default) případech nejsou syntetizovány.
IPNAME: microblaze_0_wrapper např.: microblaze_0 -
E: \ PROJEKTY \ EDK \ test1 \ system.mhs řádek 35 - Běh XST syntézaCHYBA: MDT - Přerušení XST flow provedení ...
INFO: MDT - viz E: \ PROJEKTY \ EDK \ test1 \ syntéza \ microblaze_0_wrapper_xst.srp
PodrobnostiCHYBA: MDT - platgen nepodařilo s chybami!make: *** [realizace / system.bmm] Error 2Hotovo!