>

B

BlackOps

Guest
Dobrý den,
i hav XUPV2P palubě.JÁ am běh BSB stavitel z XPS.
Já jsem po manuálu, vytvářet MicroBlaze jádro.

V poslední fázi musím vybrat periferních zařízení, stiskněte na "Vytvořit" tlačítko..

podle manuálu, musí být i vidět další dialogové okno s volbou "Stáhnout design na prkno a test design".I dont vidět tuto možnost poté, co jsem stiskněte tlačítko vygenerovat.(Možná jeho, protože mám novější verzi EDK)
process begins to run...

ale tak jako tak, po tom všem jsem si vybrat z následujících menu v XPS Hardware-> Vytvořit
proces Bitstream
začíná běžet ...ale později jsem si této chyby:

Kód:Generování syntéza soubor projektu ...Běh XST syntéza ...

INFO: MDT - tyto případy jsou syntetizovány s XST.
Možnost MPD

IMP_NETLIST = TRUE znamená, že soubor NGC má být vyráběno za použití XST

syntéza.
IMP_NETLIST = FALSE (default) případech nejsou syntetizovány.

IPNAME: microblaze_0_wrapper např.: microblaze_0 -

E: \ PROJEKTY \ EDK \ test1 \ system.mhs řádek 35 - Běh XST syntézaCHYBA: MDT - Přerušení XST flow provedení ...

INFO: MDT - viz E: \ PROJEKTY \ EDK \ test1 \ syntéza \ microblaze_0_wrapper_xst.srp

PodrobnostiCHYBA: MDT - platgen nepodařilo s chybami!make: *** [realizace / system.bmm] Error 2Hotovo!

Ahoj,
Některé otázky:
jakou verzi EDK jste použili?
Jaké jsou možnosti a IPS jste se přidali k vaší základní systém?
Váš projekt je stát sám?

.

My EDK je 9,1.Přidal jsem MicroBlaze, a dodal jsem RS232, 5pushbuttons, 4dp přepínače.nic jiného.

co u úmyslu do samostatného?Ano, je to dobře, jako stavební embeded systém na mé desce.a já jsem jen po ruční základny System Builder z webových stránek Digilentinc!

si můžete přečíst v mém předchozím zaměstnání, což zpráva Měl bych vidět v předchozí verzi EDK, a to, co jsem viděl v 9,1 ...

Každopádně jsem si vybrala Hardware-> Generování bitstream ..a to mi následující chyba, která nemohu undetrstand vůbec |!

Nějaké nápady?

Ok, každý může alespoň pomoci mne?co by mohlo být problém?Jak si vytvořit MicroBlaze procesor pomocí XPS?Jen jsem dont pochopit, co se může pokazit, když jsem právě tyto továrny manuálů.

Ahoj,

Tento problém se nestane, když jsem generovat že BSB.

Přikládám "microblaze_0_wrapper_xst.srp" vykonané projektu.Možná byste mohli najít, co se stane pro Váš projekt porovnáním s vaší.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Děkuji za pomoc u miniuser ur, budu porovnávat tyto soubory ..jsou u pomocí EDK 8.2i?

Já jsem za použití EDK 9.1i ...Je tam něco, aby v oznámení při použití EDK 9.1i?

Ahoj,

Jo, mám EDK 8.2.Možná, že můžete zkontrolovat s EDK 9,2 několik dní později.

Ale já si nemyslím, že něco změní.proto, že tento problém zdá se, že populární.

Líbilo se vám zkontrolovat, že BSB s ostatními kluby, jako je Xilinx ML401 palubě?

Ne, já dont mít jiné kluby, mám pouze XUPV2P rada ..dle příručky od Digilentinc webové stránky ... to musí fungovat ...Budu čekat na odpověď po ur u zkontrolovat s 9,2-li u pocínovat, prosím ...(Nicméně jsem EDK 9.1i, ale i dont myslím, že se liší hodně)
díky příteli

dobře ...po mnoha dobách nainstalovat / přeinstalovat proces ... šťourat a experimentování ...Viděl jsem, že důvodem této chyby byl isntallation jak ISE 9.1 a ISE 9,1 ...jsem odstranil všechno, a dosadit ISE 9,1 a 9,1 s EDK poslední SP ...a fungovalo to dobře.být zavázán u!

Viděl jsem váš příspěvek a šlo se říct, že by to mohlo souviset s verzí softwaru ... Jsem čelí problému s příkladem dělám z digilent také, a další od firmy Xilinx místě příliš .... a část je ve spojení s verzí, a další část je v souvislosti s chybějící soubory ve složce i rozbalené z místa ... a další část je stále nevyřešený ..!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back