>

J

jaanki

Guest
Jsem nový DFT.Mám některé základní otázky, prosím upřesnit.
Můžeme mít posun frekvence stejné jako funkční frekvenci?

Teoreticky byste mohli.Zároveň by se hodiny multiplexní režim mnohem jednodušší - prostě nebudou existovat.
ale ve skutečnosti jsem nikdy viděl něco takového.

Věřím, že chcete pracovat v takové technologie, která umožňuje využít více logiky mezi propadne.s scan svou logiku hloubka je v podstatě jeden MUX.

ND
http://asicdigitaldesign.wordpress.com/

Můžete obvod může běžet tak rychle, ale test stroje nemohou běžet tak rychle, protože test stroj dám test vzory přes to je I / O piny, jako jsou test_din, test_mode a zkušební stroj se zachytit test_out k porovnání si obvod přesouvala se zlatou hodnotu.Takže většinou, testovacím režimu frekvenční bude především záviset na zkušební otáčky stroje, ne obvod.

Ahoj Jaanki,

Maximální posun frekvence bude záviset na tom, co je maximální špičkový výkon, čip může podpořit.

Když se přesouvá data o scan řetězce, všechny obvody v řetězcích jsou v provozu ve stejnou dobu.Špičkový výkon requirment jde vysoká, také příliš mnoho tepla vzniká, nemáte účet za to čip bude-li hořet.

Ve funkčním režimu, nikdy nebudete mít možnost, pokud všechny obvody bude funkční ve stejnou dobu ...

Doufám, že máš to, co se snažím říct ...

-Na zdraví
vlsi_eda_guy

vlsi_eda_guy napsal:

Ahoj Jaanki,Maximální posun frekvence bude záviset na tom, co je maximální špičkový výkon, může čip podporuje.Když se přesouvá data o scan řetězce, všechny obvody v řetězcích jsou v provozu ve stejnou dobu.
Špičkový výkon requirment jde vysoká, také příliš mnoho tepla vzniká, bude-li tebe dont účet za to čip spálí.Ve funkčním režimu, nikdy nebudete mít možnost, pokud všechny obvody bude funkční ve stejnou dobu ...Doufám, že máš to, co se snažím říct ...-Na zdraví

vlsi_eda_guy

Díky za objasnění.
vaše odpověď mi bylo jasné, jeho opravdu velmi užitečné fórum

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back