>

D

dot27

Guest
HELO,
Já jsem v současné době navrhnout regulátor whice cílem je stabilizace (pomocí zpětné vazby)
známá rostlina.

Design se provádí s MATLAB.Nyní, tam je možnost použít GUI "sisotool"
pro správce design.
Problém je v tom, že chci systém uzavřené smyčky na splnění určitých
požadavky, které jsou definovány v * * předem, a já nechci, aby "manully" Vytvořit contoller s GUI, po posouzení zařízení.

Mým cílem je uzavřít smyčku tak, že správce bude implemnted bez použití grafického rozhraní, jako kontinuální součást programu bez intervetion (jak s GUI).Thx,
Erez ahatul

Podle použití sisotool můžete začlenit Váš známý (převodem funkce nebo jiný význam) zařízení do uzavřené smyčky s regulátorem, které parametry mohou být změněny.Změnou těchto parametrů můžete vidět reakce uzavřené smyčky (závod s řídící jednotkou).Když charakteristiky uzavřené smyčky systému splní Vaše konstrukce stačí použít ty statické parametry.Budete mít jako ZPK, TF nebo SS systému.Dalším krokem je generování kódu C, které budou fungovat tak, jak takový systém a začlenit je do reálného závodu.Poté se nebudete používat žádné GUI, jen vaše embedded systém.Pokud budete mít štěstí, a závod byl řádně identifikována a je to parametry jsou stabilní, váš správce nepotřebuje žádné větší pozornost.

Hodně štěstí

Micard

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back