>

V

venkat3271

Guest
Hej,
Nainstaloval jsem Fedora 5 ...I cant schopen nastavit mé čisté připojení ve Fedoře ..Mám DSL modem připojený k mé Ethernet kartu ...Kde chci nastavit .???.Když jsem hledal na net, mám software s názvem "rp-pppoe-3.8", který při instalaci jsem se, zeptal se všechny podrobnosti, jako je uživatelské jméno, předat slovo, DNS adresy atd. (a mění pppoe.config soubor v adresáři / etc odpovídajícím způsobem) ...Ale přesto, poté, co tento software říká "připojen!", Nemůžu mít možnost prohlížet
..Pl pomozte mi ....

Díky předem,

Venkatesan.s

PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet) je protokol používaný mnoha ADSL Internet Service Providers.Řvoucí Penguin má volný PPPoE klienta pro Linux a Solaris systémy pro připojení k PPPoE poskytovatelům služeb.

Daboval RP-PPPoE, to open-source produkt je ideální pro uživatele Linuxu s DSL "modem", jehož poskytovatelem služeb Internetu používá PPPoE.Než si stáhnout tento software, zkontrolujte, zda jej opravdu potřebujete.

rp-pppoe váš ISP používá PPPoE, ale dal si router, nemusíte PPPoE klienta na vašem počítači Linux.DHCP může fungovat dobře.

rp-pppoe-3.8 mají GUI rozhraní, můžete jej použít sledovat stav sítě.

Možná, že váš firewall bezpečnost je vysoká, že zamítne všechny balíčku.

Ryan

rp-pppoe-3.8 mají GUI rozhraní, můžete jej použít sledovat stav sítě.

Možná, že váš firewall bezpečnost je vysoká, že zamítne všechny balíčku.

RyanHej,
I zdravotně firewall a pokusil pomocí rp-pppoe-3.8 ..ale přesto jsem dotírat připojit k síti
Když použiji "pppoe-status", i zobrazuje moji IP adresu, ale přenášel a přjímal bytů je zobrazeno jako "TX: 3: Chyba RX: 3 Error" ...Existuje nějaký jiný software, který vyřešit tento problém ?????

1.Použil jsem příkaz typu PPPoE software.
adsl-setup, ADSL-připojení, adsl-statue.you si mohou vyzkoušet je.
adsl-setup vám kroky config vám ISP.
ADSL-připojení začnou pro připojení k síti.Pokud je odpověď řekl OK, pak možná můžete připojit ot síť.

2.Zkontrolujte, zda vaše ethernet síťová karta je v pořádku.

Díky RDRyan .........Mám připojení ve Fedoře ...Použil jsem, že adsl-setup příkaz configure ono ..
Díky moc ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back