5 až 30 cm ultrasnoic senosr.

B

boon1987

Guest
Ahoj všichni,

Já jsem v současné době čelí problému s budování okruhu pro ultrazvukový senzor.Já jsem v současné době stavět projekt na následující robot auto řídit vedoucí robot auto.Chcete-li zachovat bezpečnou vzdálenost mezi následující robot auta a vedoucí robot auto, chci použít ultrazvukový senzor pro snímání této vzdálenosti.

Tak jsem chtěl stavět ultrazvukový senzor vnímat přední robot auto.Spínací vzdálenost ultrazvukové čidlo by mělo být od 5 cm až do 20 nebo 30 cm cm.Můj problém je, pokud jde o slepé zóny ultrazvukový senzor.Po přečtení mnoha článku vztahující se k ultrazvukový senzor, jsem zjistil, většina jejich snímací vzdálenost je více než 30 cm.Pod 30 cm je slepá zóna.

Takže já jsem čelí problému s vybudování okruhu ultrazvukový senzor s snímání v rozmezí od 5 cm do 20 cm (nebo 30 cm).Nevím, jak vybudovat okruh.Co je faktorem, který ovlivní snímání řadu ultrazvukových senzorů.Může někdo darovat mne nějaký pomoci schématu?Chci stavět ultrazvukový senzor může meausre vzdálenost mezi UPT až 30 cm pouze.

Mimochodem, já používám 40 kHz keramických ultrazvukový senzor.

Přikládám schéma níže a datasheet pro ultrazvukový senzor.

Já bych ve skutečnosti ocenit na osobu mi pomáhají.Děkuji předem.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Dobrý den .... nikdo odpovědět?

Prosím, poskytne mi pomoc, týkající se tohoto okruhu.

Je rozsah ultrazvukový senzor, který může smysl je závislá na vysílač nebo přijímač pouze jediný?Jak mám nastavit rozmezí vzdálenosti, které mohou ultrazvukové smysl? Uveďte mi nějaké explaination.

Vedle.na přijímač části shematic pro příjemce část jsem našel a post post výše je použít LM324 jako zesilovač a srovnávací.Je to dost?Našel jsem mnoho článku použít jeden IC pro nízkou hlučnost zesilovač a další IC pro srovnání.Je to nessecary?

Dva snímače 40 kHz amerického systému by měla být v zásadě schopni vnímat vzdálenosti v určené oblasti.Diskutovali okruh není vhodný pro tento účel jsem strach.

of the received signal.

Jako hlavní disadavantage, že smysly nulové křížení jen a nevyužívá amplitudy respektive obálku
přijímaného signálu.Že dělá to zvláště citliví na přeslechy z vysílače části.Vzpomínám si, že viděl mnohem lepší okruh příkladů, ale nemám žádné po ruce hned.

Rozvoj dobrého echo čidlo obvodu a software (pokud nejste schopni kopírovat stávající design), by byl náročný projekt na to vlastní.Tak jsem se divit, pokud váš plán projektu má dostatek prostoru, aby hlouběji do problematiky.

boon1987 napsal:

Je rozsah ultrazvukový senzor, který může smysl je závislé na vysílači pouze přijímač, nebo jen?
Jak mám nastavit rozmezí vzdálenosti, které mohou ultrazvukové smysl

Citace:

Diskutovat obvod není vhodný pro tento účel, obávám se.
Jako hlavní disadavantage, že smysly nulové křížení jen a nevyužívá amplitudy respektive obálku přijímaného signálu.
To je tedy zvláště citlivé na přeslechy od vysílače část.
Vzpomínám si, že viděl mnohem lepší okruh příkladů, ale nemám žádné po ruce hned.

Citace:

Jen moduly nejsou zodpovědní za případné maximální vzdálenost měření

HIIIIIIIIII

Jsem NEOS, dělám projekty v biometrie, právě teď i soustředění v ultrazvukové.Můžete pórů některé základní věci v Ultresonic.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back