50 ohm mikropáskové 2.45GHz LINE DESIGN

T

Trishool

Guest
Vážení, mám zesilovač IC delievering asi 27 až 30 dBm p1dB ven dát sílu, pracuje na frekvenci 2.45GHz centrum, já jsem s použitím 1,6 mm tlustý FR4 PCB materiálu, prosím, pomozte mi s. 1) se výkon ovlivňuje mikropáskového vedení na pcb. 2) Může mi někdo pomoct s návrhem tohoto mikropáskového linky, její vzdálenost od desky umělé země, šířka linky řekl PCB materiál. S pozdravem Ts

Ahoj kluci, díky za odpověď, vlastně mikropáskové kalkulačka doesnt určit vzdálenost přízemní letadlo, na vrcholu od mikropáskového, můžete mi pomoci s tím. Viz přiložený obr. pro více vůle. [Url = http://images.elektroda.net/80_1191246997.jpg]
80_1191246997_thumb.jpg
[/url] Rgds Ts

Vážení, díky za cenné podněty, ale můj dotaz, jak daleko, že horní vrstvy GND letadlo má být umístěn z mikropáskového linie zůstává stejná, jako na výše pic. Rgds Ts

Existuje řada kalkulaček k dispozici. Podívejte se Polar Si9000 jako jeden výběr. Agilent má volný jeden volal AppCAD nebo můžete zkusit najít txline.exe a pokud si vzpomínám, že pochází z tunu. Tam je také několik dobrých knih na toto téma. Waddel je jedno, Simon napsal další. Stačí vyhledat na "impedance kalkulačky" a spoustu volby jsou k dispozici. Zde je na jednom místě se podívat: h ** p: / / www.hp.woodshot.com/

V ADS nástroje> lincalc se používá k výpočtu mikropáskového souladu s elektrickou úhel a odolnost. stačí zadat požadovaný odpor a elektrická délka BITA * délka linky a budete mít šířku a délku trati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back