500 stejnosměrný proud čidla

A

alec82

Guest
Vážení přátelé i třeba nějaký papír nebo nápadem, schéma pro snímání 500 amper stejnosměrný proud. Budu používat Hallova sonda k měření tohoto stejnosměrného proudu. s pozdravem

Ano, je to v podstatě možné. Oni se liší princip designu k dispozici, s různými přesností (objednat od nejnižší k nejvyšší přesností): 1. otevření magnetického obvodu Hallův snímač (např. Allegro ACS754) 2. uzavřený magnetický obvod Hallův snímač bez náhrady / magnetické zpětné vazby (např. LEM HTFS) 3. kompenzační čidlo stejnosměrný proud (LEM, Honeywell, rozmanité). Varianta 2 a 3 vyžadují magnetické jádro, varianta 3 je také zpětnovazební vinutí a zesilovač

Vážení FVM díky za váš příspěvek. jsem použil ugn3503 a zesilovač a pic MCU., ale mám nějaký problém, jako např. posun. může u veď mě k překonání tohoto problému? Díky předem

Bohužel, nejsem v současné době zapojena do stejnosměrného proudu snímač, já jsem spíše při pohledu na jejich vlastnosti z hlediska uživatele. Ale není to snadné podnikání, myslím. Také nevíte jak dál dostupných magnetických senzorů prvků. Nevím přesně, zda Allegro 3503, zrušena zařízení, pokud je mi známo, je současný stav vědy a techniky.

ahoj jsem četl o principel jednoho typu HAL CT. se aplikovat aktuální ČT cítit nulové napětí v senzoru hal. V tomto případě I1 = NxI2

Vážení smxx tento obvod pracuje pro střídavý proud, ale pro měření stejnosměrného proudu má problém a dostal kompenzaci po několik sekund. jako u známé ct pro střídavý proud. jde o

Vážení alec82 Ne, pracuje v obou AC a DC. Mám jeden z nich na 4000 A v hliníkové Factory

Čidlo sleduje řekl: "kompenzační stejnosměrný proud čidlo" Princip činnosti. Všechny vysoce přesné aktuální snímače jsou exclusvely použití této metody. Ale jak jsem řekl, že to není jednoduché podnikání. Existuje mnoho možných konstrukční problémy, které mohou způsobit nežádoucí chování. První bod je vhodný návrh magnetického obvodu. Průmyslové senzory, já vím (např. z LEM nebo Danfysik) mají vysokou μr jádro, dobrou symetrii odškodnění vinutí a velmi tenké síň senzory. Ofsetu a driftu jsou v ppm Odry velikosti.

Vážení přátelé někdo víte o kompenzační stejnosměrného proudu čidla a jejich obvodu? Díky předem

[Quote = Canadian_Jim] Jste s odkazem na senzoru Effect Hall? [/Quote] ano. je tu další typ senzoru pro tento účel?

Nechápu, co vaše zejména žádá. Hlavní okruh daný smxx je samozřejmě správné. Možná budete chtít přidat PID regulátor nebo nějaký jiný sofistikovanější zpětné vazby zesilovače, ale to nic nemění na principu. Je také popsán stejným způsobem výrobci http://www.lem.com/hq/en/content/view/168/155/ Pokud hledáte pro stejnosměrný proud snímač DIY, to je trochu složitější. Hodně záleží na dostupných senzorů halových efektů a magnetických jader, jak bylo řečeno výše.

Jak jste to? .. m jel do práce na ní čas 1. .. chci změřit zátěž proud (DC) z 500A pomocí mikrořadiče .. m Gona použití CS3505 .. a torroidal jádro .. . to je to ... to je všechno, co vím .. Nevím nic o tom, kolik tok indukuje v wat jádra a jeho vztah k napětí generovaného na Vout z 3505 .. někdo prosím veď mě ..

Můžete přidat zvuky jako: "Mám motor a čtyři kola, jak se mohu postavit auto." Existují různé detaily, které se zabývají dělat ss proudu čidla, např. jaké jsou základní údaje, co je vzduchová mezera tvar, máte vyrovnávací zesilovač obvod, jaký je váš specifikaci snímače?

ok ... je to první, co jsem jel dělat současné snímání .. tak jsem dont mít mnoho představu o tom, wat i'v musím udělat ... Všechno co chci je THT 0-500A proud přesně snímány v hale IC a generovat přiměřený o / p napětí, které i'l se dává do ADC (s nebo bez zesílení?) ... a pak k mikrokontroléru 89C52, který pak bude zobrazovat aktuální hodnotu na displeji .. . aspoň řekni mi, kde jsem Gona dostatek informací tak, že i tento návrh naprosto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back