500W sinusového průběhu měnič, 3 otázky

J

jolly_girl

Guest
ahoj všem ... mého projektu je navrhnout 500W sinusový střídač. : Idea: s záložní baterií. tak jsem hv navrhnout obvod nabíjení baterie a pak SPWM střídače. pro 500W, m pomocí 120Ah olověné baterie. takže budu potřebovat konstantní proud asi 12A na 14V pro nabíjení asi d baterie. Toto je místo, kde já potřebovat vaši pomoc, jak se mohu navrhnout zdroj konstantního proudu v této napěťové hladině. 2. fáze je: střídače. můj partner je na tom pracuje. toto je Wat ona navrhla, aby mě --- ll> 1.we 'generovat sinusový (50Hz) a trojúhelníkové vlny (10kHz) pomocí XR2206 2. porovnat je s LM311 vytvářet naše spwm signály 3. použít optočlen poskytovat tyto pulsy do našeho MOSFETy tak .. wat si myslíte, že u ... Tento program je bude fungovat, nebo jsou nějaké lepší způsoby, jak na to: idea: čekám na ur návrhy .. děkujem: D

Děkujeme Sameer, myslím, že to bude sloužit svému účelu ... n wat Abt udržovací nabíjení .. Budu potřebovat asi 300mA proudu, že v přibližně stejném napětí. No myslím, že tento obvod bude sloužit i můj udržovací nabíjení problém ... Baterie bude čerpat méně proudu při plném nabití n tento obvod bude poskytovat snadno to ... isnt to? .. nebo je tam něco jiného, u které chcete přidat děkujem

Za prvé, jste ne bude stavět čisté sinusové střídače tak, jak jsou nesmírně složité. [Size = 1] Také se zdá, že ženy v Indii jsou chytřejší v technických oborech pak zde hmmmm. [/Size]

yaa to je obřad smeezekitty ... m nemířil čisté sinusové ale aspoň pomocí spwm (na několika filtry) může mít i něco jako sinusoida .. isnt to! 1 další věc, kterou jsem byl zvědavý, Abt bylo to, že můj výstup měniče budou nějaké impulsy (s proměnlivou šířkou) na dc úrovni 12 nebo méně, takže budu muset použít step-up transformátor n toto je místo, kde mě napadlo, jestli to DŘÍVĚJŠÍ X bude fungovat dobře ... Mám na mysli problémy týkající nasycení n vytápění v důsledku vyšších harmonických tam bude .. wat lze udělat v této věci?! já ve skutečnosti potřebovat pomoc ur-tech hlavy .. přece jen nějaké návrhy. dík [size = 1] n ano .. ženy v Indii jsou inteligentní v technické oblasti taky:) [/size]

No, pokud vstoupí máte na mysli použití filtrování výstupu se obrátit náměstí vlna sinusového průběhu, ztratíte spoustu síly to udělat. dovolená ret

10kHz průběh je modulován při 50Hz pomocí PWM. Takže to není čtverec-vlny. Je to jednoduché hladké do čistě sine-vlny s lowpass LC filtr. Většina měničů použití vysoké frekvence oscilátoru a moc malý feritový transformátor pak napravit a filtrovat to, aby se 330VDC. Oni používají vysokého napětí MOSFET a přepínat s PWM.

"Většina měničů použití vysoké frekvence oscilátoru a moc malý feritový transformátor pak napravit a filtrovat to, aby se 330VDC. Využívají vysokého napětí MOSFET a přepínat s PWM" děkuji audioguru, ale myslím, že tento systém bude ba trochu pro mě těžké. může navrhnout u mě něco vytvářet spwm pulsy používat některé integrované obvody nebo generátory funkcí .. děkuji ..

Většina čistě sine-vlny invertory použití TL494 PWM regulátor IC. To spínače vysokého napětí mosfety a vypínat při vysoké frekvenci od +330 VDC provedeny s výkonem vysokofrekvenční oscilátor, který je zintenzivnit s malým feritovým transformátor, usměrňovač most a filtrační kondenzátor. Pak vysoké napětí vysoké frekvence PWM signál se vyhladí do čistě sine-vlny s malým feritovým LC filtr. To je snadné pro to, aby jeho výstupní napětí regulovat. Pokud je příliš těžké pro vás, pak design nebo zkopírovat čtverec-vlny invertor, který byl používán před 40 lety. Jeho výstupní napětí není regulována. Mnoho moderních elektronických výrobků nebude pracovat při napájení z ní.

OKI pak ... pokud je to wat to trvá pak budu dělat ... může u některých pls přiložte schéma pro tuto .. m i hledání, ale protože vím, že u dobře u moci rozhodnout, který z nich je lepší .. n jen ještě jednu věc chci vědět, je, že wats špatně s metodou jsem se zmínil v můj první příspěvek (pomocí xr2206, atd.) děkuji.

[Quote = jolly_girl] chci vědět, je, že wats špatně s metodou jsem se zmínil v můj první příspěvek (pomocí xr2206, atd.)? [/Quote] Chceš? Wats? TL494 má trojúhelník-vlnový generátor a komparátor. Má také obvody, aby nějaká mrtvá-čas zabránit oba výstupní tranzistory byly zapnuté ve stejnou dobu. Má také regulátor napětí 5V. To také má chyba zesilovače a zpětné vazby, které lze regulovat výstupní napětí. Tak proč to používat místo?

sry na který chcete .. wats .. věc. ya m studiu TL494 n se zdá být lepší variantou .. děkuji .. ale m stále zaostává ve schématu zapojení pro provoz .. může u pomozte mi s tím .. pls. děkujem

Moje elektřiny je velmi spolehlivý a já nechodím do křoví pro lov, takže jsem nikdy použity střídače. Také jsem nikdy neviděl IC TL494. Omlouvám se, nejsem zájem o výrobu měniče při levný čínský z nich jsou k dispozici.

Rofl rofl na poslední odpověď ... Ona je typický Indo-Asian girl nevěděl nic a žádají o vařené věc: d

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back