>

E

ee171

Guest
Takže tady je ten příběh.Můj přítel se mě zeptal, co je světlo.Vzal jsem si dlouho vyprávět příběh o světlo jako částice a vlna se fotoelektrického jevu a rozptyl zkušenosti Compton.pak trochu do Maxwell a magnetického pole a e-pole, které je kolmé na sebe navzájem ...blah blah z mé hlavy.pak můj přítel se mě zeptal, tak co je e-pole a B-pole, které není příliš těžké vysvětlit nebo popsat na příkladu bod poplatek a malé domény ...ale pak se můj přítel zeptal, tak jak se b-pole a e-pole kolmé vytváří světlo.Znamená to, že se elektron tam někde vytvořit e-pole.co je uvnitř světlo, které vytvářejí B-pole a e-pole?Řekněme, že my vidíme od Slunce, jsou vytvořeny z Hydron bombardování, které b-pole a e-pole jsou vytvořeny odtud tedy světlo ...Můj přítel mě.Nevím, co na to říct.hahaha myslím, že nevím dost vysvětlit.

Může mi někdo pomoct vysvětlit, v prostém anglicky?díky.

Můžete vidět tento odkaz:
http://csep10.phys.utk.edu/astr162/lect/light/waves.html

o poměrně málo fyzické hmotnosti nebo hustoty, "lehké zátěže", "hořčíku je z lehkého kovu - s hustotě 1,74 při 20 ° C"

hehe

Hye ....
Řekněme to tímto způsobem ke svému příteli .....
ITS což osvěcuje (?) Něco .....

mohl týkat ypu to vědecky ...hej hej ....sankudey

Světlo je částice a vlnění v jednom ...Jednoduché.Pokud se ptá více, řekněte mu, konzultovat své učebnici ..

jc_bock napsal:

Světlo je částice a vlnění v jednom ...
Jednoduché.
Pokud se ptá více, řekněte mu, konzultovat své učebnici ..

i světlo je vlna a částice ve stejnou dobu
U může studovat jeden aspekt světla v době, kdy u vidí jednu stranu mince najednou.
to vysvětluje ur querry??

Nemyslel jsem to tak.

I prostředí, že ať jsme řekli, je jen teorie, která je považována za nejbližší pravdě vysvětlení dočasné do nové teorie dospět, a je založena na předpokladu, který se neukázal být vůbec.

V mém chápání, striktní ("Řekni mu, aby konzultovala s jeho učebnice"), víra na konkrétní věc, kterou nám dává rukojmími těch, kteří vytvořili teorie, i když neexistuje žádný lepší způsob, jak vysvětlit vesmíru.

Samozřejmě to je můj názor, a to mohlo být nesprávné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back