5x7 Posouvání zobrazení textu pomocí PIC Pomoc!

S

seekee

Guest
Potřebuji pomoc při zobrazování rolování textu v 7-5x7 LED displeje pomocí PIC16F84A a PIC16F877. Má někdo má algo na to? Nebo vzorek program + schémata? Prosím. Já opravdu potřebují pomoc. Pracoval jsem několik týdnů, ale teď jsem prostě nemohl dostat správné technice.

Myslím, že musíš být konkrétnější ... Máte 7 displeje nebo 7 znaků na jednom displeji? Je znak rolování v pořádku, nebo je to graphicsl rolování? Co lcd řadič se používá?? / Bingo

Je mi líto. Mám 7 displeje. Charakter je rolování. Já nevím, co lcd správce. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minuta: [/color] [/size] já chci mít co nejvíce znaků, jak je to možné rolování.

Prošel jsem to, ale jsem vlastně nedokáže pochopit, coz většina z nich pro atmel a míst posta tam žádný hardware schémata, takže nemohu pochopit. Pokud někdo může vysvětlit to, budu velmi vděčná!

Podívejte se na webových stránkách světě elektroniky, to je 8051, ale je to nejjednodušší.

Ahoj, mám jeden Seekee pomocí 16F84 a 4017 a 5x7 displeje. Se mnou a ty budeme rozvíjet.

Hassan, mohu vědět váš návrh? Vlastně jsem to udělal s pic16f85 a 4017, ale jen pracoval pro 1 5x7 a musím posouvat text v 7 ks 5x7. Můžete mi pomoci?

Seekee, bude to trvat příliš času sem, aby se zabránilo warnning se pokusíte odeslat zprávu privite ke mně.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back