65nm technologie

S

swathi0356

Guest
hai každý subjekt
Chci se učit 65nm technologii rozložení projektování.
v současné době nemohu pracovat na jakémkoli lincenced nástroje.
Měl jsem pracoval na 90nm a 180nm technologií.
soo Chci jen některé informace o 65nm technologii, jak je to odlišné podobě této technologie.
pokud je to možné, prosím dejte mi nějaké dobré internetové stránky, které vyučují prakticky 65nm Technologie.
doufám, každý subjekt pomůže mi.
předem díky každému

65n je velice malá .... vašeho návrhu musí být velmi robustní, pokud potřebujete které mají být vyrobeny.Navrhuji u dozvědět více o vedlejší efekt a prevence.

Jiná věc je, že vaše pohotovostní napájení zařízení potřebují hodně práce, má být zabráněno.

Ahoj Swathi,
V 65 nm tecnology, U potřeba zkoumat nejen krátký chnnael effecte .....
ale i ve struktuře tranzistoru MO také, U muset používat různé MOS struktur jako High-K/Strained Si MOS .....

Naleznete některé užitečné dokumenty z následujícího odkazu:

http://www.intel.com/technology/silicon/micron.htm # vysoká
http://www.intel.com/technology/silicon/nanotechnology.htm

jde,

Vijay [/ url]

kohokoliv, kdo používá CMOS 65nm pro analog / RF design?

Jak to vypadá?

Dobrý den,, or learnig RF issues can be acheived during design , also i was under impression that decreasing the min.

Jsem nováček v analogové design Myslel jsem, že to musím být zpět k základům v mikroelektronice RF,
nebo výuce RF otázky může být dosaženo při návrhu, také jsem byl pod dojmem, že klesající min.Funkce Dále bude zahrnovat některé kvantové fyziky v modelech je to pravda a pokud ano, jaké dokumenty nebo knihy se doporučuje v této věci.
thnx a jde,
a.safwat

Puppet1 napsal:

kohokoliv, kdo používá CMOS 65nm pro analog / RF design?Jak to vypadá?

65nm CMOS je používán v RF.Jeho stále ještě ve fázi researchy.Lidé jsou přímo skákání z 0.13um na 65nm, aniž by dělali hodně práce na 90nm.Důvodem je, že tam je dodávka škálování, tj. na snížení funkce velikosti od 0.13um na 90nm, napětí se snižuje z 1,8 na 1,2, ale z 90nm na 65nm dodávky pobyty na 1.2V.Takže lepší přepínače jsou k vidění na zdánlivě bez dodatečných nákladů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back