80c51 mikročip divný klon?

N

neazoi

Guest
Dobrý den, jsem našel tento obrázek http://www.cpucollection.ca/OkiM80C51.jpg Já bych rád věděl, proč se tento čip má piny, které jdou přes keramické na druhou stranu. Byl to přijmout další EPROM nebo propojit ji s další podobnou mikrokontrolér paralelně nebo programu, aniž byste museli odstranit z hrací plochy?

Myslím, že to bylo pouto-out verze procesoru, a to buď pro výrobu in-circuit emulátor, či externí EPROM tím, adresu a datalinky přístupné. Keith.

To je legrační IC .. štěstí, že jsem viděl to tady .. Je to stále ještě existují, jak jsem slyšel 80c51 s IC jsou obselete

Obecně lze říci, že 8051 má pouze ROM (non-programovatelné). 8751 měla EPROM. Konektor je asi pro 28 PIN, EPROM, která by umožnila rozvoj s EPROM, zatímco není tam žádná vnitřní ROM na konkrétní roli. Neviděl jsem to v 8051 odrůda, která si pamatuji, ale já skutečně National Semiconductor verze 8048 (předchází 8051), s touto funkcí. Je to vlastně přišel s jumperů dovolit použití 2716 (2Kx8), který byl 24 pin části nebo 2732. Jsem si jistý, že se podobné přístupy některých dalších mikra, já si pamatuji Z8.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back