89C51 rozhraní pro RF vysílačem a přijímačem 433 modulů

N

natasie

Guest
Ahoj všichni, dělám poslední rok projektu RF signalizační systém pro aktivní zóny. Vyžaduje, aby i pomocí RF vysílače a přijímače a dvou mikroprocesor pro oba moduly. Já používám 89C2051 na 89C51 Čt vysílač a přijímač pro. Chci mít možnost ukládat data zóny na mikrokontroléru a poslat přes vysílač. Přijímač zachytit tyto informace, když je to blízko. Nyní můj problém je programování. jsem, že u KNO by měl používat sériový port pro TX a RX, ale já nevím, jak jej naprogramovat. pls nějakou radu ocení.

Ověřil jsem si stránky a z daného programu, spisovatel řekl, že nedával výkon ... a z druhé vlákno, znamená to, že budu muset použít enkodér / dekodér pro přijímače vysílač nd? Myslel jsem, že stačí poslat data a převzít bez jakéhokoliv šumu na vstupu. a prosím, potřebuji pomoc s kódováním ... Jak to mám poslat zprávu? všichni se zasláním čísla, ale musím poslat zprávu přes a já opravdu nemáte žádné znalosti z této vůbec. pls help ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek Přidáno v 23:25 ---------- Předchozí příspěvek byl v 23:24 ----------</span></span>
Jo, a děkuji vám za vaši pomoc ... stále to ocení víc, kdybyste mohli pomoci ...

Vaše údaje by měly být ve formátu ASCII, bez ohledu na číslo nebo abeced ... a sériová komunikace je odeslána bit po bitu, a tak by neměl být problém v odesílání a přijímání ......

takže si nemyslím, je třeba použít na kodéru nebo dekodéru? Mohu jen poslat přímo?

Můžete říci, excat číslo dílu obraz modulu, který používáte .. někteří enkodérů a dekodérů v modulu sám .. Nemůžu říct, aniž by při pohledu na modul ........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back