89s52 podivný problém

M

Medtronic

Guest
Zdravím všechny

Ve své palubě i použití 89s52 jsou tam dva stykače "energie z separet spínač", který Drive 3 fáze pro motor nahoru a dolů, motor pohybu a další motor
To vše funguje, ale někdy, když start nebo zastavit motor, 89s52 reset, 5V je čistý s 0,1 uF a 10uF, začnu na zvýšení výkonu capcitor až 2200 UF
a na vstupu kontrolní rady, ale je to lepší, ale nikdy celkové elimnate této reseting
Co mohu udělat pro odstranění reseting z 89s52?

Díky za jakoukoliv pomoc a sugestion

S pozdravem
Medtronic

měli byste používat SolidStateRelay řídit motorové stykače

nebo můžete hák 220nF X2 kondenzátor v sérii se 100 res Ohm.
do konce cívky motorových stykačů

Jen tak ze zvědavosti, co dělá vaše reset obvodu vypadat na mikrokontroléru?
Někdy se hluk může způsobit bolesti hlavy pro vás, pokud reset obvodu není správný.

Máte EA pin spojen s VCC?
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Myslím, že EMI je vyrobeno v spínací relé hrají Havok na reset.Můžete zkusit pomocí SSR na místo.Na zdraví

použít komutační série se zátěží a udržovat správné zemi

Dobrý den,

Dokonce jsem stojí před stejným problémem jako Vy (reset problém).Dostali jste žádné řešení vašeho problému.Prosím, dejte mi vědět, co je řešení jste našel.

Opravdu si toho vážím vaší pomoci.Jsem také pomocí stykače přepnout motor a vypínat.když stykač je na našich mikrokontroléru je stále reset.

Prosím napište mi podrobnosti tantarshan (at) gmail.com.

Dejte mi vědět vaše telefonní číslo, bude vám říkat dnes.My ne, je 91 9980410204.

Suresh.

Chlapi, kondenzátor se chová jako zkratka pro přechodné a resetuje IC.
Chcete-li zabránit, použijte TCM809 nebo podobné 3 pin reset IC chránit uC z přechodných.
Reset IC chrání uC z náhlé změny.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back