9600 přenosová rychlost modemu IC Doporučení

W

Wql

Guest
Ahoj, já jsem v současné době pomocí MX614P IC čip pro mou modulaci a demodulaci signálu. Ale tento čip je jen uspokojit 1200 bps. Tak jen se chci zeptat, je tam IC od MX614 rodiny, která pečuje o 9600 bps? Jestliže nejsou tam žádné podobné IC od MX614 rodiny, je nějaká žádné doporučení, které mohu využít? Díky. Jde.

MX614P na modemu je dodáván s 2 verzemi firmware .. Jeden na podporu 1200 přenosová rychlost a další na podporu 9600 .. dostat firmaware na podporu svého požadavku a flash to

MX614 je špatně pracuje na 9.6k. Můžete si vytvořit 9.6k modem bez specializované IC, jako v níže uvedeném odkazu. http://www.qsl.net/ok1mpi/oe5dxl.html [url = http://images.elektroda.net/19_1296557660.jpg]
19_1296557660_thumb.jpg
[/url]

MX614P na modemu je dodáván s 2 verzemi firmware .. Jeden na podporu 1200 přenosová rychlost a další na podporu 9600 .. dostat firmaware na podporu svého požadavku a flash to
Ahoj, Když u znamenat dostat firmware, to znamená u re-programování čipu? Nebo je tam další verze čipu MX614P, které pečuje o 9600 bps, které můžu koupit? Díky. Jde.

pokud je připraven modem pak dostanete firmware od samotné společnosti .. Jako čip nepodporuje 9600

Můžete změnit firmware, můžete změnit procesor, můžete změnit obvody rozhraní, a ještě nefungují dobře na 9600. Jedná se především díky integrovaným ekvalizérem a RX a TX filtry, které mají některé tvrdé limity.

Můžete změnit firmware, můžete změnit procesor, můžete změnit obvody rozhraní, a stále ještě nefungují dobře na 9600. Jedná se především díky integrovaným ekvalizérem a RX a TX filtry, které mají některé tvrdé limity.
Ahoj, tak co jste měl na mysli, je, že bych měl buď postavit nebo koupit jiný modem, IC, který dobře funguje na 9600 bps? Já bych raději koupit jinou protože moje deska s obvody má jen velmi malý prostor pro to. Je nějaký dobrý modem IC venku, který dobře funguje na 9600 bps a má stejnou funkci jako MX614P? [COLOR = "Silver"] A jen se zeptat na jednu otázku, má někdo ví, co je rychlost přenosu dat rozmezí ALINCO DJ - C7 a ALINCO DJ S45 E vysílače zvládne? Díky.

zkontrolujte tyto obvody, které vyhovovaly vaší žádosti bcm2124, BCM 2121, nebo SC6600L7 a mnoho dalších

Z mých znalostí není FM vysílač pro práci s 9600 bps vstup, pokud není konkrétní podklady pro tuto datarate, nebo aniž by vnitřní úpravy. Tato modifikace (Audio LPF a FM odchylka změny) obecně není těžké udělat, ale vyžadují určité znalosti použité schéma. Jedna věc je mít na paměti, hlasová komunikace FM to nebude fungovat, už po mod.

Ahoj opět, díky moc. Musím dvojitý-zkontrolujte, zda je přenosová rychlost je 9600 bps příčinou bylo mi řečeno, že je to číslo, ale ve stejnou dobu, v manuálu se uvádí, 1200 bps místo. Takže tam je nějaký zmatek. Budu post znovu, až jsem jasný zmatek. Ještě jednou díky. Jde.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back