aby koncentrovaný cívky mezi dvěma mikropáskové vedení v HFSS

L

lkminz

Guest
Ahoj snažím se simulovat strukturu má koncentrovaný induktoru v HFSS. Musím dát koncentrovaný cívky mezi dvěma mikropáskové vedení určité tloušťky. Snažil jsem se připojovat se k nim přes talíř a RLC hranice přes to, ale získal výsledek není uspokojivý. Mám připojený HFSS strukturu, požadovaný výsledek a výsledek v jakékoliv připomínky nebo návrh by byl opravdu užitečný.

postavit box vakua přes 2 řádky, definuje jako indukčnost. Integrace linie by se měli obrátit na 2 MS linky. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] pole může být těsně nad linií MS, a být v kontaktu s vedení MS.

[Quote = James Cook] postavit box vakua přes 2 řádky, definuje jako indukčnost. Integrace linie by se měli obrátit na 2 MS linky. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut:. [/Color] [/size] pole může být těsně nad linií MS, a být v kontaktu s vedení MS [/quote] Ahoj díky za James odpovědi. vaše prohlášení 1) pole může být těsně nad MS linky 2) Začlenění linka by měla obrátit na 2 MS linky. jsou trochu confussing. plz vysvětlit první prohlášení trochu jasněji. Díky předem

Pokud máte HFSS a Designer dispozici budete chtít, aby zvážila, co simulaci, kde budete stavět s HFSS stopy a spojit je do Designer s cívkou. Chtěl bych mluvit s jedním z aplikačních inženýrů pro podrobnosti. S pozdravem

ya jsem jak software pls vysvětlete mi, jak se co - simulace [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 44 minutách: [/color] [/size] Dobrý den James Cook jsem struktuře dle instrukcí ur .. ... pls kontrolu weither Udělal jsem vše v pořádku, nebo ne .... ale výsledek není nutné výsledek

Díky této James CKT se mi více CONFIDANCE při navrhování struktury Jen chci vědět, jak u dali vakuové pole nad mikropáskové vedení, tak proč tam je potřeba k tomu box listu by udělal práci. Když jsem řekl, box mezi mikropáskové vedení jsem měl na mysli box struktury mezi dvěma řádky se nad nimi jakýmkoli způsobem, pokud tato cesta pak jemné budu souhlasit s tím, když u nic jiného, aby mi k tomuto pls řekněte mi to

Vakuum box se soustředěnými RLC může repsent čip kondenzátor, cívku, nebo chip chip odpor na lince MS. Box velikost by měla být v balení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back