ADC a baterie z kamery

B

Beginner19

Guest
Když jsem se na mém měřících 1,5 baterii (baterie od některých fotoaparát) na stupnici "10 ADC (unfused)" Já si 50mA.Pokud jsem to samé, ale připojen k taveného součástí je i voltmetr dostat žádný výsledek.

I dont pochopit, proč se to děje becuse im měření napětí z baterie DC a ne z nějaké jiné DC zdroje.

A ještě jedna věc, to unfused plug o multimetr ...jak je to "unfused část" se (v multimetru)?

---------------------------------------------
Mám nějaké problémy s porozumění nabíjecí proces v této kamery.
Pokud DC proud baterie je 50 ma jak může vyplnit sám capasitor tak rychle (do 5 sekund) a být připraven poskytnout flash?

Kluci, můžete mi někdo dát odpověď na můj post, prosím?

Beginner19,
Měli vaši práci s fotoaparátem, že baterie po provedené měření?Pokud to fungovalo vaše ampérmetr chybná.
Testování baterie krátkým circuiting její terminály, není zrovna nejlepší způsob bych hlas!

Holku

Co je to pojistka rating na multimetr?je to 200 mA?

o zpoplatnění procesu ....doesnt to závisí na tom, jak moc aktuální, ale na čase konstantní (R * C) ...protože
v (t) = VZávěrečná (1-e ^ (-t / (R * C))) ....RC takže pokud je malá, nabíjecí proces bude rychlá

Beginner19 napsal:

Když jsem se na mém měřících 1,5 baterii (baterie od některých fotoaparát) na stupnici "10 ADC (unfused)" Já si 50mA.
Pokud jsem to samé, ale připojen k taveného součástí je i voltmetr dostat žádný výsledek.I dont pochopit, proč se to děje becuse im měření napětí z baterie DC a ne z nějaké jiné DC zdroje.A ještě jedna věc, to unfused plug o multimetr ...
jak je to "unfused část" se (v multimetru)?---------------------------------------------

Mám nějaké problémy s porozumění nabíjecí proces v této kamery.

Pokud DC proud baterie je 50 ma jak může vyplnit sám capasitor tak rychle (do 5 sekund) a být připraven poskytnout flash?

Citace:

Měli vaši práci s fotoaparátem, že baterie po provedené měření?
Pokud to fungovalo vaše ampérmetr chybná.

Citace:Citace:

Co je to pojistka rating na multimetr?
je to 200 mA?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back