ADC kvantování hladin

M

mubi17

Guest
ima začátečník v analogovém designu a snaží 0.18u ADC. Mám následující problémy. Nejsem dostat 63 themometer kódy pro 6 bit ADC po kvantování při použití 1 Vp-p vstupní signál. im snaží aleady vyvinutý obvod s trať a podržte

Zkontrolujte vstupní rozsah ADC to by mohlo být více než 1Vpp ...

definovaný rozsah ADC je 1 Vp-p. Je nějaký problém, který bych mohl opravit

pak zkontrolovat kvantování úrovni ... Myslím, že to je více než to, co by mělo být ... Jakou hodnotu r vám daří, když vstup je maximum ...

im snaží již vyvinutý systém pro generování teploměru kódy vstupy podle mě jsou hodiny 1ns s 100psec nárůst šířky 250p a pádu čas na vzorku a držení AC vstup je 8,172 Mhz with0.5 Vp-p. z dal ze s / h je od 0,4 do 1.35v s kondenzátorem 70p. pomocí 0.18u technologie. teploměr kód na 63. úrovni se pohybuje kolem 75ns šířka pulzu a 1. stupně se pohybuje kolem 7ns prosím, pomozte mi díky

i didnt dostat jasnou představu o tom, co jste zaslali .... Můžete prosím svůj post obvodu a průběhy, které jste obdrželi ....

Anand díky za Váš zájem, byl příliš zaneprázdněný podívat se na to, bude určitě po obvodu. může u mi prosím řekněte, zatímco pomocí 1 ns hodiny s 100psec nejvyšší čas na 6 bit ADC design by měl dostat i teploměr s kódy rozdílu 1 ns (časové měřítko na ose x, napětí na ose y, pulsu) pokaždé, nebo tam by mohla být žádná změna v adjecent kódy. im dostat nějaké teploměr kódy právo perhapes pak v několika adjecent kódy tu není žádný rozdíl a 2 ns šířka (osa x, časový rozsah), rozdíl ve velmi příští kódu. zkrátka chybí kód a pak další kód s dvojnásobek rozdílu na x-osa

Myslím, že kontrola vstupního signálu je nejlepší nápad .... Myslím, že to roste příliš rychle, než to má ....

by měla snížit i vstupní frekvence, tj. im pomocí 9 M Hz, nebo změnit hodnotu vzorkovací kondenzátor

Nyní mám nějakou představu o tom, co by mohlo být špatně .... Myslím, že vaše kondenzátor je non-lineární napětí zvyšuje, a tak zkuste raději linearizační to .... proto, že něco, co pracuje pro nižší hodnoty musí pracovat na vyšší hodnoty příliš ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back