ADC Of LPC1768 Cortex-M3 rozhraní s CNY70

A

amirtafrishi

Guest
Vážení přátelé Mám jednu LPC1768 a CNY70 senzor. Mohl by mi někdo dát ukázkový příklad pro ovládání ADC CNY70 please? Také jsem četl keili příklady vzorek, ale byly tak složité, jsem nedostal, které Definuje jsou potřebné pro tento jednoduchý program. Byl bych vděčný, kdyby jste mi mohl pomoci :)

Pokud jste Redan datasheet CNY70 si můžete všimnout, že produkce je více digitální než analogový. Takže nepotřebujete ADC.

Pokud jste Redan datasheet CNY70 si můžete všimnout, že produkce je více digitální než analogový. Takže nepotřebujete ADC.
To záleží na tom, co wan dělat, pokud si jen chcete vědět, zda je objekt v přední části senzoru pak digitální vstup bude v pořádku, ale pokud vám záleží, aby si na blízkost objektu, pak je třeba analogový vstup. Alex

Chcete-li být upřímný, musím to pro robota linky následovník ... například napětí mezi 0 až 1,6 k aktivaci port0.0 stejně vysoká pro horní, než aby to nízké. Já jen chci, aby se tento vzorek pro rozšíření můj algoritmus za robota linky následovníka. Může u pomozte mi s tím? Také jsem napsal program který má problém, že i dont vědět, kde je to ukázka, že jsem napsal: [KÓD] # include "lpc17xx.h" # include "type.h" # include "adc.h" {LPC_GPIO2 -> FIODIR = 0x000000FF; LPC_ADC-> ADCR | = 1 ADDR0 & (1 ADDR0 >> 4) a 0xFFF; float volt = (float) (((VREFP-VREFN) * curVal) / ADC_MAX); / / výsledek ve voltech . if (volt> = 1.6) LPC_GPIO2-> FIOSET = 1; if (volt = <1,6) LPC_GPIO2-> FIOCLR = 0x000000FF; return; / * čtení ADC se provádí uvnitř psovoda, return 0. * /} [/CODE] To dává chybu jako: adc.c (25): error: # 169: očekává prohlášení [COLOR = "silver"] --- Aktualizováno --- [/COLOR] Tak jako u řekl, že jsem musí být přesné informace o vstupních analogových

Kluci by u Odpovězte prosím na to, jak rychle, jak je to možné i třeba to urychleně :)

To dává chybu jako: adc.c (25): error: # 169: očekává prohlášení
Která čára je to na mysli, nemáme žádnou představu o souladu # 25

Chcete-li být upřímný, to dává chyby v mnoha částech například říká, že většina definuje například LPC_ADC-> ADDR0 je undefined.Could u mi prosím vzorek? Například jsem se podíval na Keil příklad, který je velice složitý a i nedospěly k žádnému závěru, a pak i vyhledat síť a napsal tento program ve stejných headerfiles na příkladu Keil, ale dává chybu ve většině částí ... [COLOR = "silver"] --- Aktualizováno --- [/COLOR] [PŘIPOJIT = CONFIG] 78973 [/attach] [PŘIPOJIT = CONFIG] 78974 [/attach] Už se podívat prosím :)

Díky za tvoje velikány pozornost. Použil jsem rychlý příklad, ale opět stejné chyby sebou uvnitř [PŘIPOJIT = CONFIG] 78978 [/attach] mi chybí jakékoli headerfile?

je něco v nepořádku s vaším LPC17xx.h souboru. Změna # include "lpc17xx.h" s # include a zkuste to znovu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back