ADS Momentum dokument žádost o Active obvodu

J

John_li

Guest
Zdravím všechny,
Jsem začátečník o ADS Momentum, chci, aby simulovaly LNA okruhu v moment, já nevím, jak začít, někdo laskavě sdílet mi nějaké příklady, nebo odkazy na téma aktivního obvodu, jak používat hybnost krok za krokem.
Děkuji

hybnost je simulátor EM, je platné pro pasivní stavby.takže u nemůže simulovat LNA na něm

ale v ADS je funkce s názvem okruhu EM co-simulace, to znamená, že u čerpat rozložení LNA a EM simulovat, pak převést tento impuls k obvodu, a conenct tranzistor ve schematickém úrovni

khouly

Díky, Khouly.You znamená, že musím co-simulovat
LNA na schematický druhou stranu, která schémata může simulovat v PCB přímo?

uspořádání, aniž by složka bude simulovat v hybnosti, pak výstup hybnosti bude krmivo pro schéma, aby se do simulace

khouly

Děkujeme za vaši reply.I našel projekt v ADS Například adresáře (Momemtun / RF / RF board), ale také nemá žádné komponenty na to, a vím, zda je použitelný projekt v practice.It lze simulovat v rozložení přímo, Jak krmit, aby schéma pro simulaci to?

poté, co u čerpat layout, připojení v místech přístavech složky, pak z dynamiky menu, vyberte složku vytvořit, pak dát mu frekvenční rozsah a ur Hotovo

Přejděte na schéma a oen knihovny, vybrat z knihovny, uspořádání jméno a umístěte jej do schématu

khouly

A jak Mohu generovat ADS dynamiku soubor PADS nebo Powerpcb?

Nevím o tom, která verze PADS a reklamy se u použití?

khouly

to, co jsem si jisti, že je rozhraní mezi ADS a Allegro, ale PowerPCB, nevím,

ale u pocínovat export souborů Gerber z reklam, a importovat do PowePCB

si, že to pomůže u

Khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back