Ahoj kluci potřebuji pomoci

S

squalliram

Guest
Navrhl jsem tento obvod, ale nejsem schopen přijímat cokoli v přijímači.Kromě toho obvod je vlastně má fungovat jako vysílač na levé straně a přijímač na pravé straně, ale tam je nějaký problém přijímání informací v přijímači ... Může mi někdo prosím navrhnout mne jakékoli změny mají být provedeny na tento okruh, aby se Bude to fungovat?Jeho docela naléhavé.

Díky a jde,
Iram
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

ahoj
napětí na pin 2 (trigger) nižší než 1 / 3 VCC ...
zvýšení hodinové vstupy V1 až 10V

Hej kámo,

Díky za informace, ale hodiny vstup je ten, se snažím uplatňovat jako spouštěcí vstup V1 .... Jak můžu udržet 10V a méně než 1 / 3 Vcc, tj. 2V např. pro ??.... prosím Dejte mi vědět brzy ...

Díky ...

ahoj
přidat extra NPN transistore dostat úrovni přechodu od 3V do 10V

Mohl byste mi ukázat, jak s pomocí schématu, jak to mohu opravit.Nejsem schopen pochopit a realizovat to, co jsi řekl.Kromě toho, Ověřil jsem si, že nejsem receving žádný signál na přijímači konce, mohl byste navrhnout mi něco opravit to?

Mnohokrát děkuji,
IramPřidáno po 16 minutách:Ok .. Myslím, že můj vysílač část funguje dokonalá ... ale já nejsem příjem nic v přijímači .... jako jsem jen na to, přímka na 0 V. .. Dont vědět, jestli má přijít, nebo ne ... a pak jsem měl dostat stejný výstup na přijímači konci, jako ten, který jsem předal ... nebo něco blízko k němu ... Mohl byste mi prosím navrhnout nějaké změny na mém přijímači straně?

Díky a jde,
Iram

hi squalliram
pokud vysílač strana práce u3 musí pracovat ...
pak u získá-VCC v O / P U5 ... Přidat resistore accros c2 ke snížení vysoké
zisk start s hodnotou, jako je 47K
je compelete čip pro takovou aplikaci (TC9400)
http://ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00795a.pdf

Dostávám výstup 10V na U3 (fototranzistoru), ... a 10V je Vcc tj. napájení ... Takže si myslím, signál není dostat došlým přijímače ... ve skutečnosti jsem infračervené LED jako OP133W a přijímající fototranzistor jako OP505A .... ale já se chci dostat simulace udělat dřív, než jsem mohl skutečně platí, že na můj okruh v praxi ... První část mého obvodu, tj. přijímač, který obsahuje U4 je napětí následovník okruhu a 2. část je integrátor obvod, který se hodnota napětí od šířky impulsu ... a pak jsem se podívat na osciloskopu ... V současné době jsem přenosu napětí 4V píky ... a očekával, že pro příjem stejným způsobem na konci přijímače ... opravdu zmatená .. potřebují pomoc pls ....Díky ..
Iram

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back