aktivní antény

K

kelvchan

Guest
co měření si hrát na aktivní anténa na rozdíl od záření vzory, zisk měření plně charakterizovat jeho výkon?

Ahoj, kelvchan
další dva důležité parametry, které jsme přesvědčeni, že v anténě analýzy, jsou vstupní impedance a odraz od vstupního portu (pro impedanční přizpůsobení, SWR).Doufám, že to bude užitečné

Dobrý den,

to, co žádáte, závisí na aktivní anténa typu jste navrhování.je-li dostávat anténa w / o frekvence vašeho měření parametru musí být G / T.Pokud je předají anténa vaše parametr je EIRP (DC účinnost, energie související veličin také).Je-li oscilační anténa Musíte také zkontrolovat eirp, zamykání šířku pásma, ...pokud je frekvence antény musíte zkontrolovat účinnost konverze ,....

V tha antény shrnutí a jeho aktivní části jsou propojeny, a vy musíte charakterizovat aktivní anténa myšlení na jeho funkčnost.

Doufám, že to pomůže

rgdz

Ahoj,
Je to aktivní antény (příjem pouze) a chcete vědět, co měřit.To je rozdělen do dvou částí.Prvním z nich je záření pleskat, která obsahuje anténu prvek a zesilovač jednotky.Ty pak mají vzor a mohou vyhodnotit zisk o referenční antény, jako je λ / 4 antény.
Druhá část je pouze k popisu zesilovače.Zde si změřit S-parametry.Důležité je vědět, vstupní a výstupní impedance.Vstupní impedance je často velmi vysoká, pokud používáte FET zesilovač.To bude obecně dobré, je-li širokopásmové antény.Ty poté se měří hluk z zesilovač.To je často provádí 50Ω vstupní impedance, a to iv případě, že neplatí, je-li connceted s anténou.
Pokud tato anténa má také AGC (automatické řízení zisku), postavený v roce, pak máte k měření hodnot, kdy se začíná decrese získat a kolik to může decrese.Měla by být schopna zmírnit až 40 dB.
No, to je prozatím vše.Pokud se chcete dozvědět více, zadejte váš problém přesněji, jako jaký druh antény to je.
Pro další otázky použití: elomatic (at) gmx.ch

Ciao, Bodo

Ahoj
Já jsem nový v oblasti aktivní anténa, takže jsem potřebovat pomoc.teď jsem v úmyslu simulovat oscilátor anténu, ale nemůžu dostat dobré výsledky každý, kdo má projekt v reklamách od takový příklad prosím, neváhejte a pošlete mi

Ahoj Helio, myslím si, že je velmi důležité zvážit Polarizace Diagram příliš.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back