Aktuální kapacita VIAS PCB

R

running2k

Guest
Ahoj, já jsem uvažoval, jestli někdo může sdílet zkušenosti a orientační pravidlo o současné kapacitě pro průchody v rozvržení PCB.Díky

Ahoj,

Zkontrolujte, zda to PDF pro výše uvedené téma,

http://www.ultracad.com/articles/viacurrents.pdfDoufám, že to pomůže vám.Jde o

Ramesh

Jen jsem vzhlédla toto téma na druhý den a našel tuto stránku:

http://circuitcalculator.com/wordpress/2006/03/12/pcb-via-calculator/Můžete vypočítat odpor, přes které pak můžete použít pro svůj vlastní stávající praxe a vidět, jaké ztráty tepla dojde.

Díky, Ramesh, ale že práce neposkytuje žádné pravidlo palce, aby to.Přidáno po 5 minutách:Hej, OradFarez, díky za sdílení nástrojů.Mohl byste mi dát představu, co se kritéria pro výběr přes velikost pomocí nástroje, které, myslím, to, co je maximální ztráta je povoleno?

Pro sebe, já prostě používat circumlength z fininshed prostřednictvím, jako je stopa šířku, pak se pomocí tohoto nástroje pro kontrolu, že:

h ** P: / / circuitcalculator.com/wordpress/2006/01/31/pcb-trace-width-calculator /

Myslíte si, hoši, že je to správné?

running2k

Navrhuji vám čtení knihy "The Designer obvodu Companion" Tim Willians.V této knize si můžete přečíst "charakteristické impedance pro měděné dráhy přes umělé země na double-strana práce v okolí 100 do 150 ohm pro úzké dráhy na 1.6 mm tloušťka, snižuje přibližně na 75 do 100 ohm na 0.7 mm."Kniha obsahuje údaje, které ukazují teoretický odolností pro různé tloušťky mědi trati na centimetr, atd.

S pozdravem, svicent

Pravidlo:
Přes x průměr bude plnit stejný proud jako stopy na stejné palubě 3x šířky.

Ahoj,

Btbass, mohl byste prosím vrhnout nějaké světlo na pravidlo palce ur mluvíš, já ocením, pokud by upload na odkaz pro stejný.Jde o

Ramesh

Obvod kruhu je Pi x Dia.
Pokud byste mohli srovnat vaše prostřednictvím by jste sledovat prostřednictvím představenstva Pi x šířka Dia.

Zjednodušený?Ano, ale je to pravidlem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back