Aktuální readbak bez dělení proudu

R

rocker1025

Guest
Ahoj přátelé, Mám problém s readback proudu, ve skutečnosti im pomocí jednoho VI Converter, výstup tohoto převodníku je Iout VI, je to Iout připojen k výstupnímu konektoru a musím readback stejné proud do jednoho měniče IV bez dělení proud, pokud jsem se přímo readback od stejného místa, proud je divding, a tak jsem hledal o tom v sítí, ale jsem nedostal řešení, pokud někdo ví o tom dejte mi řešení.

To by mělo být OK. Nicméně nemohu undertand své problémy a výzvy.

Představte si dva paralelní vyrovnávací zesilovač cítit napětí přes to nerušeně.

může u pošlete mi schéma na to, jak realizovat zkrat dvě vyrovnávací zesilovač cítit napětí v mém blokové schéma .... je naléhavé, aby mi pane ... [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Příspěvek přidal v 11:20 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:15 ----------[/SIZE] [/ COLOR ] Vážený pane, opravdu musím dát 0-20mA do pole přes konektor, když Klepněte na toto aktuální a používá se pro zopakování jsem zvyklý si požadovaný proud na hřišti, ale i HAV číst tento proud zpět bez dělení ... Pokud i vodovodní z výstupu konvertoru VI se jedna větev bude generovat proud rozdělí to by se nemělo stát .... jiný způsob, jak readback proud z měniče vi ....

Po přidání zkrat, dva nárazníky a diferenční zesilovač, blokové schéma vypadá takto. Vy jste se odkazovat na skutečné okruhy, tak jsem to udělal taky. Obecně platí, přístrojový zesilovač je slibným kandidátem pro aktuální smysl obvodu.
82_1307950739.gif

Vážený pane, v místech, X a Y v diagramu proudu ještě rozdělit .... jak vyřešit?
37_1308029082.gif

v místech x a y v diagramu proudu ještě rozdělit .... jak vyřešit?
Já nechápu, co mluvíš. Musíte s vysokou impedancí nárazníky účinně "nula" vstupního proudu, to je všechno.

Vážený pane, jsem připojený můj požadavek pls zkontrolovat a dát mi řešení. [Url = http://images.elektroda.net/43_1308127288.jpg]
43_1308127288_thumb.jpg
[/url]

Mám připojený můj požadavek pls zkontrolovat a dát mi řešení.
Viz moje předchozí návrhy. Obávám se, že nevíte, co vyrovnávací zesilovač.

Děkujeme, že u Děkuji rozhraní si to ..... thank u velmi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back