aktuální reference

J

jutek

Guest
ahoj

Potřebuji dodávku nezávislé reference aktuální obvodu.

VDD rozmezí 1.3-3.3V Iref = 2uA

Zjistil jsem, že tento ciuruit v Maloberti knihy.Věc se má tak, že není přesné v rozích.Co můžete mi poradit?Samozřejmě se spuštěním obvodu bude přidáno.

Jaký odpor bude nejvíce stabilní teplotu?Jsem pomocí AMS 0.35um

Možná, můžete navrhnout jiný okruh?pozdravy
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

pro stabilní během tohoto procesu mnohem temp a variace ... a možná bude muset přijít s jiným config / equations...some krát směs <RES> <MOS> <BJT/HBT> může dát lepší výsledky. ... a může se pokusit ji 2uA .... ale je příliš nízká pro BJT .... mohou být základna aktuální bude blízko, že hodnota .... a může mít na stupnici později ....

jestli můžu najít docs .... nechá u vědět ...

gd štěstí ...
sankudey

sankudey napsal:

pro stabilní během tohoto procesu mnohem temp a variace ... a možná bude muset přijít s jiným config / equations...some krát směs <RES> <MOS> <BJT/HBT> může dát lepší výsledky. ... a může se pokusit ji 2uA .... ale je příliš nízká pro BJT .... mohou být základna aktuální bude blízko, že hodnota .... a může mít na stupnici později ....jestli můžu najít docs .... nechá u vědět ...gd štěstí ...

sankudey

Můžete využít nízkého napětí bandgap generovat stabilní odkaz aktuální, která je nezávislá s VDD, temp a mos, ale to aktuální bude uskutečněn pomocí rezistoru
na roh.

Myslím, že jde o 40uA/80uA odkaz a pak vydělením dvou by byl lepší ....

BTW: to závisí na topologii .... jak již bylo řečeno, že ... když některé topologie obsahuje BJT mít lepší a stálý odkaz ... a pak musíme udělat výše .... ale to závisí na topologii ......multiplication / divition a lze si na pozdější první ..... .... podle mého názoru .... u muset stabilní aktuální odkaz s rohovou variace v omezené tolerance (v%) ... než škálovací nahoru / dolů nemusí být nepříjemné, že moc ....gd štěstí ...
sankudey

Ahoj Jutek,

Co konkrétně spadá sebe v rozích, které rohu?

Zde je delta-Vgs okruhu jsem kreslení pro Openschemes op-amp, že pracuje dobře.Pokud potřebujete Vgs / R můžete vytvořit ve podobným způsobem, ale to vypadalo, jako je vaše původní okruhu byla i delta-vgs.

Jeden varování - při použití on-čipové rezistory, budete mít vždy na tuto variantu poměrného odpor.Vzhledem k tomu, že tento obvod generuje dVgs / R má lineární vztah k R. V mé zkušenosti, není to velký rozdíl ve srovnání s temp a vstupní napětí, a může být dále zrušeno tím stejný odpor závislosti na vašem obvodu později.(dVgs / R) * R => dVgs bez ohledu na proces.Na okruhu ...

MP39 je generikem dosáhl mos současný zdroj, na zkreslení až delta-vgs jádro s 2uA vždy-o aktuální.Vypni to otevřením R9 cesta do terénu s NMOS, pokud potřebujete 0-současný vypnutí.Použitím vždy-o současných, tento okruh je zaručena začít asi 1.5V.

MN20/MN34 je 4:1 delta-Vgs.Na startu jsou nevyvážený, protože obě větve ze základních dVgs jezdí s téže 2uA aktuální od mos dosáhl zdroj.Když jsou nevyvážený, odlivu MN34 stoupá až do delta-Vgs napětí dodává MN32.Nakonec MN32 dodává dostatek proudu, aby R10 okruhu stoupá do rovnováhy.

Současný prostřednictvím MN32 tedy delta-Vgs/50k.

MN33/MN34 jsou rozděleny tak můžu high-swing PMOS se zrcadly, které vytváří napětí cascode s MP44.Myslím, že jsem se z kanalizace MP41/MP28 asi 200mV.Vdsat pro zbývající část mosfets jsou 150mV kromě MN32, kteří mohou dělat cokoliv se mu líbí, protože
je to zisk fázi.Tyto rozměry jsou lambda velikostí, které nejsou mikronů!Pokud jsem správně připomínají, lambda je zde 0.25um.Dejte mi vědět, pokud je to jakékoli užití!Pouze pro použití v non-komerční a vzdělávací aplikace, copyright 2006 Openschemes.com váš volný schematickém sklad ..Nebo něco takového.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Nazdar,
Byl jsem prochází některé dokumenty .... to jsou nahrané zde ..... a může jít přes tyto ....

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=655461 # 655461

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=526438 # 526438

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=655470 # 655470

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=655486 # 655486U zboží může kombinovat každého ... nebo dobré sestavování BJT / MOS / RES.....hope by pomohlo u. ...gd lk ....

sankudey

můžete použít bandgap ... nebo ve vašem obvodu zlepšení přijde z použití 2 rezistory v sérii - a ntype a ptype ... Tím budete trochu stability teploty nad ... i když není moc .. .

Mircea napsal:

můžete použít bandgap ... nebo ve vašem obvodu zlepšení přijde z použití 2 rezistory v sérii - a ntype a ptype ... Tím budete trochu stability teploty nad ... i když není moc .. .

Potřebujete vědět, co je pro běžného.teplotu-nezávislé aktuální není často užitečné.zkreslení na jeden zesilovač, chcete-delta Vgs proud.Chcete-li zkreslení jeden oscilátor, chcete, aby váš současný poměrný prahové napětí.Předpokládám, že byste mohli používat temp-nezávislé aktuální, ale proč ne používat současný poměrný na váš práh nad temp
a pak to všechno myje a frekvence je stabilní teplota.

míchání dvě druhů rezistory znamená, že budete muset v každém nezávislých variace, takže si buď musíte zastřihnout oba díly, nebo jen jeden a sklon trpět nesoulad v tempco.je to vzácné, když tento trik pracuje ve výrobě.

sankudey, Mircea: Můžete vysvětlit, proč se chcete dokonale temp-nezávislé aktuální?co je?

Ahoj, electronrancher,
Jaký je přínos tohoto okruhu ve srovnání s traditioal konstantní gm aktuální odkaz? Díky!
pozdravy!Přidáno po 3 hodiny 44 minut:ahoj všem
Každý, kdo má běžný odkaz, který nepoužívá rezistoru na to má docela velkou změnu ve všech koutech procesu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back