Altera DDR2 řadiče Core

P

param

Guest
Zdravím všechny, já jsem s použitím DDR2 jádro vytvořené pomocí funkce MegaWizard z Altera Quartus II. Prosím, pomozte a dejte mi vědět, jestli někdo má předchozí zkušenosti s jeho používání. Potřebuji nějakou podporu v simulaci to. Díky

dělali jsme to oba s simulací a rady. megawizard jeden testbench. stačí spustit, jak to řekl.

Ahoj jsem sledoval dokument vytvořený z jádra průvodce. Ale nemohl jsem si výsledek operace čtení [čtení dat je v Z - státní]. Mám instance mikronů paměť modelu vytvořeného testbench. Mohl byste prosím, veď mě v simulaci, a věci, které mají být postaráno o simulaci, stejně jako deska úrovni. Která paměť modelu, který jste použili jako DDR2?

ahoj, já si nemyslím, že je zvláštní věc. Já také použít mikronů model i když naše deska používají různé. měli byste nastavit deska související načasování při generování IP (já také naladit je na desce test). Věc, kterou jsem ovšem je, že nastavení hodin je stejná s nastavením IP. latence čtení je v souladu s IP také. Model Micron nějaké různé parametry pro různé modely v jednom souboru. Můžete si to vyzkoušet. A pokud chcete, můžete mi poslal projektu. jde,

Ahoj, díky za odpověď. Teď bych mohl simulovat jádro správně, musel jsem vytvořit instanci modelu paměti dvakrát v mé aplikaci, která řeší simulaci isuue. Prosím, můžete mi návod, jak ovládat rychlost čtení / zápisu. Musím nastavit pamětí při generování jádra. Ale musím napsat pomalejší a číst rychleji. Jak bych mohl dosáhnout různých psát a číst rychlost pomocí jádra. I didnot najít v core-doklad o nastavení rychlosti pro čtení a zápisu. Díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back