Altera / Xlinx FPGA Beginer

B

boseji

Guest
Dobrý den, chci začít svůj vývoj s FPGA a CPLD je. Mám znalosti Základy číslicových obvodů, ale většinou pocházejí z analogových a moc pozadí. Laskavě mi pomohl začít moje nové úsilí s FPGA a CPLD. Jsem vědět, z tohoto fóra příspěvky, které CPLD je zmenšená verze FPGA či méně funkční jeden. Pak v tom případě bych také začít s tím. Prosím, navrhnout mi, jak se může dostat čipy, aby se můj hardware. I pobyt v Bangalore, Karnataka, Indie. Čekání s očekáváním, srdečným pozdravem, Boseji

Možná budete muset FPGA Dev rady. Pár dobrých rad např.: Xilinx Spartan 3E Spartan3 a rady.

Máte-li reálné aplikace, které chcete využít CPLD nebo FPGA, měli byste zvolit zařízení, které odpovídá požadavkům aplikace. Buď můžete začít s plánováním cíl hardware jako u jakékoli jiné části, design testovací okruh, který obsahuje FPGA některé klíčové periferií a napájení (to byl můj způsob učení FPGA) nebo použít vývojový kit pro zařízení.

Dobrý den, děkujeme za vaše návrhy. Nemohu najít žádné z vývojové desky zde v Indii. Takže asi budu vyžadovat, aby se jeden. Jsem si vědom integritu signálu a PCB EMI související otázky. Takže doufám, že budu schopen navrhovat desky. Ale čas potřebný, pokud příliš mnoho a příliš nákladné, protože I dont vědět, kde se čipy od. Nicméně jsem našel kit pro Spartan 3E uzavřené je odkaz: http://emblitz.com/vlsi-starter-kit.html Prosím, dejte mi vědět, jestli můžu jít dopředu a koupit tento kit pro Můj rozvoj. Srdečným pozdravem, Boseji

Dobrý den, děkujeme za pomoc echo47. Našel jsem v kontaktu CGcorel pro získání desek v mém INR domácí měně. Já bych po kontaktu, jakmile jsem schopen získat více informací. Srdečným pozdravem, Boseji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back