alternativní metody pro vytváření vlastních elektroměrem

V

visva

Guest
já jsem v práci vytvořit vlastní elektroměru. jsem hledal ADE775x, ADE776x série. ale to má nějaké potíže, jak to udělat (transformátor, shunt rezistor .. atd.,). tak někdo pomoci mne. Je tam nějaké alternativní metody (IC, Circuts .. atd.,) pro měření energie na jednu fázi. zde chci zobrazit tuto energii metr hodnotu na LCD pomocí mikrořadič (89s52).

Chcete-li získat přesné číslo vaší spotřeby energie, co potřebujete k proudu a napětí, rozmnožím je, a pak násobit je s kosinu úhlu mezi nimi, tj. VA Cos phi. Pokud se domníváte, že spotřeba proudu je dán především díky odporové zátěže (Elektrické trouby, elektrické topení, elektrické sprchy), pak cos Phi termín lze zanedbat. Pokud však nemáte tyto velké pokročilé uživatele a mají spoustu položek transformátorových pohonem, pak budete mít postavu vyšší než skutečná hodnota. Stejně tak, pokud vaše síťové napětí je konstantní, nemusíte považovat tento termín, ale ve většině zemí je napájecí napětí držel jen + - 10%. Takže surový opatřením by bylo změřit proud pak displej (krát síťové napětí) jako kW, tj. za nominální napájecí 230V, pokud napájecí proud je 8.2A, pak se na displeji bude číst (8,2 X 230/1000) = 1,88 KW. Upřímný

já vím, jak vypočítat energii. ale musím vědět, co jsou obvody nebo IC (komponenty) pro výpočet energie.

můžete najít mnoho o hledání Google. Dám tenhle z mého

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back