Altium Designer: Jak přesunout komponenty spodní vrstvy?

J

JohnG300c

Guest
Nemohu najít nějaký způsob, jak přesunout složky / stop pro spodní vrstvy v Návrháři Altium kromě dvojitým kliknutím každý-pad v pořádku a uvede novou vrstvu. Tam určitě musí být mnohem lepší způsob, jak to udělat (zkratka meny atd.)? V ideálním případě bych chtěl použít směrnice již v schémat, protože já už vím, na schémata zachytit čas, že oddělení plateb čepice atd. by měla být na spodní vrstvu.

V editoru plošného spoje, když se stěhujete, nebo umístění komponentu, stačí kliknout na klávesu "L" a složka se přesune na opačnou stranu desky. V knihovně editoru, když jste umístění podložky nejprve narazí na klávesy "Tab" pro první blok, a vyberte spodní vrstvy. Všechny vložky si místo od té doby bude na spodní vrstvu. Další způsob, jak přesunout do jiné vrstvy, co v knihovně Editor je použít "Najít podobné objekty." Jakmile odpovídající objekty se nalézají, stačí změnit vrstvu v knihovně Inspektor Panel - že se globální změny.

nebo jen vybrat více objektů najednou (například vyberete více souborů v aplikaci Windows Explorer: najednou, nebo jeden-jeden, ale držení klávesy Shift), a použít inspektor, jak house_cat to popsal.

Jedním slovem opatrně. Nezapomeňte, že při přesunutí komponenty do spodní vrstvy, musíte také "překlopit" nebo "zrcadlo" je. Pokud jste právě místo podložky v knihovně editoru, aniž by přemýšlel o orientaci komponenty, mohli byste skončit s stopa, která je obrácena. Při použití "L" klíč PCB Editor přesunout objekt na opačné straně desky, je zrcadlení postaráno pro vás. Při vytváření komponenty stopu od nuly v knihovně editoru, musíte myslet na orientaci sami. Vždycky jsem si postavit součást stopy v pohledu shora v knihovně editoru, a pak flip je na dně v PCB Editor-li to nutné - aby nedošlo museli myslet "zpět", když stavební stopu.

Díky House_Cat a Buenos, to bylo přesně to, co jsem hledal! I obecně vytvořit non-stop zrcadlové převrácení a je přes v editoru plošných spojů podle potřeby. Jsem stále ohromeni (a vděčný), že jste dobrý lidi mít čas pomáhat druhým ven. Doufám, že aby mohli udělat to samé, když můžu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back