Altium Designer pin-přepínání mezi kolíky v různých částech?

J

JohnG300c

Guest
Jsem pracující na DDR2 rozhraní, které vyžaduje hodně pull-up rezistory. Můj návrh používá x8 odpor pole. S cílem minimalizovat vysledovat pahýl délky Chtěl bych být schopen využít pin-přepínání mezi rezistor pole tak, že poté, co byly uvedeny na PCB, může kolíky odpor pole jednoduše se připojí k nejbližší signál potřebují ukončení. Jinými slovy, já bych třeba re-přiřazovat síť z jednoho x8 čepu odpor pole do druhého kolíku ve stejném nebo jiném x8 odpor pole. Altium Designer PDF dokumentace (AP0138) uvádí, že část vyměňovat pouze v případě, že bylo provedeno díly jsou vyměněny všechny sub-částí stejné části. Existuje řešení tohoto problému, nebo budu muset ručně swap čisté popisky v mých schémat a zatlačte opět změní na PCB? Díky.

Existuje jeden způsob, ale není to moc krásné. Make jediné komponenty (oba symbol a stopa), který se skládá ze všech odporů. Samozřejmě, že to může fungovat pouze tehdy, pokud můžete rozhodnout předem, kde na palubě budou všichni jdou. To může být také nepříjemné při vytváření kusovníků a pick-údaje o místech. Hugo

Díky. Skončil jsem se museli vyměnit, protože jsem se rozhodla použít sériový ukončení vestavěné do mé FPGA (200 MHz DDR2 pomalá rozhraní). Několik zbývajících pull-up byly kolík vyměnil ručně.

Myslím, můžete to udělat pomocí několika brána schématická značka a pak použít část vyměňovat v editoru plošných spojů. I když možná to je jen pro uvnitř tohoto jediného část?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back