AM / FM Elektronická anténa??

A

Ahmed Usáma

Guest
AM / FM Elektronická anténa??jakékoliv tipy o návrhu anténa v takové antény

Mám na mysli anténa pro tak nízké frekv.AM / FM kapely??nějaké tipy na které

SPECIFIKACE:
Jmenovité napájecí napětí: 12 VDC
Provozní rozsah napětí: 9 až 16 VDC
Napájecí proud: 20 mA max.@ 14V
Hladina akustického tlaku: 92 dB (A) A4 dB (A) @ 120 cm

AM Zisk: 12 dB min. ---------------->>FM Zisk: 6 dB min. ---------------->> JAK to přijde AM Zisk> FM jeden

Výstupní kapacita: 95 pF ± 10%
Provozní teplota: -20 až 70 0C
Relativní vlhkost: 95%
Rozměry: 362 (L) x20 (H) x19 (W) mm
Hmotnost: 80 gTo je skutečně VÝROBEK:http://www.era-electronic.com/ean101.htm

thx všem

sbohem
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

hi,
Nemyslím si, že můžete dosáhnout těchto specifikací s patch anténou, protože jejich radiační účinnost je velmi nízká.
A také, na ty frekvence, že by bylo obrovské!

Chtěl bych zkusit dipólů a Yagi antény buď.
jde o

dch316 napsal:

hi,

Nemyslím si, že můžete dosáhnout těchto specifikací s patch anténou, protože jejich radiační účinnost je velmi nízká.

A také, na ty frekvence, že by bylo obrovské!Chtěl bych zkusit dipólů a Yagi antény buď.

jde o

Rezonanční anténa pro pásmo AM bude od desítek metrů až více než 100 metrů.
Můj názor je, že šňůra na obrázku je použita pro transformaci pouze a připojí se odpovídající okruh zesilovače (s).

Vážení Ahmed,

Myslím, že jsem ve svém držení antény, které jste popsal.Je to v podstatě meandered páskové vytištěn na některých substrátu.(Něco podobného se meandered dvojpól - nebudu říkat, že je patch) Tam jsou některé kovové hrany na konci, které nemám žádný ideální čemu se používá.Aktivní zisk asi s zesilovač.Černý plášť domů zesilovač a nějaké ladění obvodů.Je to pracuje dobře jako základní anténu, ale není to geniální, jak jeho výkon závisí hodně na tom, kde jste ji na čelní sklo automobilu.

Element7k
Naposledy upravil Element7k dne 29 září 2006 17:06; edited 1 krát v celkové

Jedná se o jednoduché a levné aktivní anténa pro osobní automobily.Není třeba vynakládat na mnoho slov na to.Tento parametr hladiny akustického tlaku je velmi, velmi podivná anténa parametr.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back