Amontec JTAGkey problémy

T

TrriKri

Guest
Dobrý den! Píšu program, který má komunikovat s JTAG z Amontec pomocí d2xx knihovny pro Linux. Ovladače zařízení jsou instalovány. Klíčem k úspěchu je rozpoznána počítačem, protože je to uvedené v souboru proc / proc / bus / usb / devices. Při spuštění mé žádosti, nejprve VID / PID se mění s FT_SetVIDPID na odpovídající hodnoty. Pak se počet zařízení jsou načteny s FT_ListDevices (a numDevs, NULL, FT_LIST_NUMBER_ONLY) a hodnota se pak stává numDevs 2 (2 proč? Je tu jen jedno zařízení na virtuální souborový s VID / PID kombinace). Poté jsem se dostanete do problémů. Když se snažím přinést informace o zařízení nacházející se pomocí FT_ListDevices, vrátí 18 (FT_OTHER_ERROR), a to jak při pokusu načíst sériové číslo a popis, a to jak, když se snaží, aby přinesla jednu po druhé a najednou. Pak jsem se pokusil otevřít zařízení výrobní číslo (od proc soubor obsahuje informace, že), a pak podle popisu, s FT_OpenEx, ale i těch, snaží se vrátil 2 (FT_DEVICE_NOT_FOUND). Pak jsem se pokusil otevřít dle indexu pomocí FT_Open. Indexy 0 a 1 vrátil 3 (FT_DEVICE_NOT_OPENED), zatímco indexy> 1 2 také se vrátil. Jestli někdo může mi říct, proč jsem se běžet na tolik problémů bych velmi vděčná. JTAGkey je normální FT2232 JTAGkey z Amontec. Díky předem!

Našel jsem důvod, proč k chybě - nebyl jsem přihlášen jako root.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back