Analogové a digitální Komunikace - Haykin

M

magnetra

Guest
Je někdo s odkazem na knihu "Úvod do analogové i digitální Communicatios" Simon Haykin. ? Mám dotaz týkající se otázky v této knize?. Magnetra

s ohledem na mě, jsem se snažil nahrát této knize, ale zjistil jsem, že to je "komunikační systém" od Haykin Každopádně, pokud u našel odkaz na tuto učebnici plz řekni mi ... jde o

Ahoj všem, mám tuto knihu "Komunikační systémy bu \\ y Simon Haykin" Pokud se u nechceme, napište mi na adnan.sana2gmail.com pošlu ho u. jde o daniz40

Ano, používám ji jako učebnice pro kurz na analogových komunikacích. Jaké dotazu?

saileshvk, mohl byste prosím, podívejte se na str. 248, cvičení 7, otázka na M-ární systém PAM pomocí zvýšil kosinus se sjet alfa. Otázka říká "signalizovat míru", ale myslím, že by mělo být "informační rychlost". Mohl byste ověřit, že. S pozdravem M

Má někdo má řešení, příručka pro úvod do analogové a digitální komunikace a Michael Simon haykin Moher. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] Má někdo řešení, příručka pro úvod do analogové a digitální komunikace a Michael Simon haykin Moher.

Hledám řešení příliš .. Pokud někdo má to Žalobní Nápověda

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back