Analogové a digitální zahradu

K

kommanche

Guest
Dobrý den, jsem navrhování smíšený signál deska, ve které jsem použít FPGA. Jsem se připojit všechny důvody v analogové a digitální) na společné desce umělé země a chci krmit 1,8 V analogové a digitální Vdd je ze stejného výstupu DC / DC převodník. Ačkoli izolace je přísně adviced v datasheetu, myslím, že krmení a to jak ze společné nabídky nezpůsobí žádné problémy, protože už jsem svázaný důvody dohromady. Můžete mi prosím vaše komentáře? Děkuju mnohokrát.

Je to dobrý nápad použít povrchovou montáž feritu poskytnout nějaké izolaci, a každý by měl mít své vlastní oddělenosti čepice téměř kolíky. [COLOR = "stříbrné"] --- Aktualizováno --- [/COLOR] Také, tento článek má nějakou dobrou radu pro uzemnění ve smíšených signálů provedeních.

Stupeň síly a pozemní izolace, kterou potřebujete, závisí na nejnižší úroveň analogového signálu, které potřebujete vyřešit. Připojení analogové a digitální přímo spolu pravděpodobně vyústí v pár stovek milivoltů nebo tak hluku v analogových signálů. Pokud můžete tolerovat, než použít rozložení máte. Pokud ne, tak doporučuji vám sledovat pokyny odkazu pstuckey publikování, jít s oddělenou analogovou deskou umělé země (připojeného k digitálnímu rovině na jednom místě) a feritové a kondenzátor izolace moci jako pstuckey navrhl. Digitální nehrají dobře s analogovým a chcete normálně izolovat je od sebe co nejvíce.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back